#maaliskuiset2019

10. syyskuuta 2018

Vihdoin ja viimein uskallan sanoa sen ääneen. Ehkä jo arvasitkin sen otsikosta...

MEILLE TULEE VAUVA! Ja sehän tietysti tarkoittaa, että meidän ihanasta esikoisestamme tulee:
Mä olen palanut innosta kertoa  tämän ihanan uutisen koko maailmalle! Jos kaikki menee hyvin, meille syntyy maaliskuun lopulla toinen lapsi. Toisaalta jännittää asettaa itsensä näin haavoittuvaiseksi ja kertoa jotain näin suurta, koska mitä tahansa voi tapahtua. Vaikka nyt ollaan jo "varmoilla päivillä", ei se silti ole lupaus siitä, että saamme terveen vauvan syliimme maaliskuussa. 

Päätin kuitenkin heivata pelkoni nurkkaan ja nauttia tästä raskaudesta kaikin mahdollisin tavoin - siihen kuuluu se, että haluan jakaa ilomme ja onnemme just sun kanssa! Vaikka toisaalta raskaudesta nauttiminen on kyllä tähän mennessä ollut aika vaikeaa mun olotilojen vuoksi. :D Uskon kuitenkin, että on turha jossitella ja etukäteen voivotella, koska mun mielestäni pitää elää hetkessä ja nauttia! Ennen kaikkea luottaa siihen, että kaikki menee hyvin, koska mitään muuta ei oikeastaan voi edes tehdä.

Tällä hetkellä on käynnissä 13. raskausviikko. Viime perjantaina kävin ensimmäisessä ultrassa ystäväni kanssa, koska Nikke ei töidensä takia päässyt. Oli taas sanoinkuvaamattoman ihanaa kuulla vauvan sydämensyke ja nähdä, miten pikkutyyppi liikkui ja ponnisteli kohdussani. Toisaalta oli tosi hassua nähdä vauvan liikkuvan, koska en itse vielä liikkeitä tunne. Ajatus siitä, että joku pikkutyyppi elää kroppani sisällä niin, etten tiedosta sitä, tuntuu hassulta, koska takana on jo yksi raskaus, jossa vauvan potkut ja muut liikkeet tulivat tutuiksi. Tuntuu, että kaikki on muutenkin nyt eri tavalla kuin ensimmäisellä kerralla

Ai niin, tärkein unohtui: vauvalla on kaikki hyvin! Äidilläkin toivottavasti kohta! :P Isi on onnellinen ja tuleva isoveli osoittelee seinällä olevaa ultrakuvaa ihmetellen monta kertaa päivässä. Äidin masu on kyllä jo saanut paijauksia, joiden uskon vain lisääntyvän, mitä enemmän Noelin ymmärrys asiaa kohtaan kasvaa. 

Raskausaiheisia postauksia on varmasti tulossa. Olisiko sulla joku kysymys tai toiveaihe? Muutama idea jo löytyy, joten täytyy vain toivoa, että mun oloni sallisi pian säännöllisemmän bloggaamisen. ;) Jos sua muuten kiinnostaa, miten Noelin odotus sujui, tsekkaa blogin oikeasta sivusta asiasanalistalta "raskausaika". Sinne tulee päivittymään kaikki tämänkin pikkutyypin odotukseen liittyvät postaukset. Olipa muuten hauska lukea koonti ensimmäisestä kolmanneksesta ja verrata sitä tämänhetkiseen! 

Sellainen ilouutinen tällä kertaa, palaillaan taas! 

- - - 

Tervetuloa kurkistamaan meidän arkeen Instagramissa sekä seuraamaan blogiani Facebookissa. Tykkäsitkö postauksestani? Olis mahtavaa, jos  rullaisit alaspäin ja painaisit "Tykkää" tai "Jaa"! :) (Facebook pyytää vielä toistaiseksi vahvistamaan tykkäyksen.)

18 kommenttia :

 1. Paljon onnea koko perheelle!❤ ihana uutinen😊

  VastaaPoista
 2. Nää oli niin odotettuja ja ihania uutisia! <3 Oon niin onnellinen teidän puolesta :) Jään innolla odottamaan kaikkea raskaus höpinää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, Maria! ♡ On tää kyl ihanaa, jännittävää ja kaikkea mahdollista! Miten tässä malttaa monta kuukautta odottaa.... :D

   Poista
 3. Paljon onnea ja kaikkea hyvää odotukseen! <3 Toivottaa maaliskuisen2015 äiti

  VastaaPoista
 4. Voi että onnea. Oma vauvakuume sen kun kasvaa kun nyt näkyy niin paljon uusia odottajia ja vastasyntyneitä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milla! <3 Vauvakuume on kyllä hyvin tarttuvaa laatua! :D

   Poista
 5. Onnea ja iloista odotusaikaa <3 :)

  VastaaPoista