TYYLI: Asu täynnä klassikoita

2. huhtikuuta 2018

Kukkuluuruu, täällä ollaan taas! Edellisestä postauksesta on melkein viikko, koska elämä vei mennessään. Sen sijaan, että olisin täyttänyt iltani blogihommilla, olen rentoutunut ja kuluttanut sohvan nurkkaa telkkaria töllöttäen. Välillä tekee hyvää vain olla. 

Ootko sä jo fiilistellyt kevättä, joka on päivä päivältä lähempänä? MÄ OON! Kevään saapumisen huomaa tietenkin jo lämmittävästä auringosta, jonka myötä lumetkin ovat alkaneet sulamaan kovaa vauhtia ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Vertasin äsken näihin edellisiin asukuviin, jotka on otettu samassa paikassa, ja kyllä niistä onneksi huomaa kevään saapuneen! 

Mulla on jotenkin vielä ihan hakusessa kevättyylini. Tuntuu, ettei mikään oikein inspiroi mua tällä hetkellä. Olen jonkun verran kierrellyt kaupoilla, ja toistaiseksi tuo kuvissa näkyvä mustavalkoraitainen paita, on ainut, johon olen ihastunut! Aika surkeaa... Veikkaanpa, että tähän vaikuttaa se, ettei painonpudotusprojektini ole edistynyt, joten pukeutumiseen panostaminen tuntuu vaikealta ja ärsyttävältä. Noel on sairastellut paljon ja nukkunut huonosti viime viikkoina, joten mun voimavarani eivät ole kertakaikkiaan riittäneet herkuista kieltäytymiseen. :D Tiedät varmaan sen fiiliksen, kun olet väsynyt ja kaipaat sokeria piristämään päivää ja oloasi... Tällaisina hetkinä pitää muistaa se armollisuus itseä kohtaan. Juuri se asia, jota aina täällä blogissani painotan. Sen merkitystä ei voi vähätellä.

Mutta niin, täytyy laittaa Pinterest taas laulamaan inspiraation toivossa! Se on oiva paikka aina, kun tarvitsee ideoita tai inspiraatiota melkeinpä ihan minkä tahansa asian suhteen. Mikä sua inspiroi tänä keväänä? Minkälaisia vaatekappaleita ja asusteita haluaisit lisätä vaatekaappiisi?

Tämänkertaisen asuni rakensin uuden raitapaitani ympärille, koska olihan se saatava päälle. Oltiin menossa Niken äidille syömään ja rentoilemaan, joten halusin pukeutua rennosti ja joustaviin vaatteisiin. Mun käsitykseni rennosta asusta sisältää usein hameen/mekon ja sukkahousut, koska farkut ovat ehdottomasti kiristävämmät ja epämukavammat. Puin siis raitapaidan kaveriksi kietaisumallisen minihameen ja mustat sukkahousut. Yläosaan halusin vielä jotain rentoa ja löysää kontrastiksi tiukalle ja lyhyelle hameelle, joten puin päälleni oversize-farkkupaidan. 
Takki / Monki     Lakki / Seppälä     Farkkupaita / 2nd hand     T-paita / H&M     Hame / Lindex
Laukku / Marc by Marc Jacobs     Kengät / Dr. Martens

Kevään tullen huomaan muuten fiilisteleväni tuollaisia kipparilakkeja. Niitä ei oikeastaan tule käytettyä kuin lähinnä juuri keväisin. Mun mielestäni yksi klassisimmista yhdistelmistä lakin kanssa on juurikin raitapaita. Vielä kun punaa huulet kirkkaanpunaisiksi, niin on erittäinkin tyylikäs asukokonaisuus kasassa. Raitapaitani siis oikein huusi tuollaista lakkia viimeistelemään asuni, mutta punaiset huulet jäivät tällä kertaa.

Oikeastaan nyt kun tarkemmin mietin, asussani on monta klassikkoa: kipparilakki, raitapaita, farkkua, villakangastakki sekä Dr. Martensin maiharit. Aika hassu sattuma! En nimittäin tajunnut tätä rakentaessani asukokonaisuutta.

Mua vähän kauhistuttaa, että nyt on startannut kuukausi, jonka aikana mä täytän 30 vuotta. Siis apua. Ehkä siksi musta tuntuu, että näytän näissä kuvissa ihan rupsahtaneelta ja väsähtäneeltä. :D Mä olenkin kirjoittanut kolmenkympin kriisistäni, joka tuntui jo tässä laantuneen, mutta nyt kun huhtikuu vihdoin koitti, on kriisi nostanut päätään taas. Apua, miten tästä selviää?! Mä tiedän, etten tunne oloani luultavasti yhtään erilaiseksi, vaikka täytänkin pyöreitä. Silti mua kauhistuttaa, kuumottaa ja jännittää ihan valtavan paljon. Niin paljon, että (toivottavasti) kuvittelen yhtäkkisen rupsahtamiseni! :D

Voimia tämänpäiväiseen lumipyryyn! ;) Kyllä se kevät vielä koittaa kunnolla. Pakkohan sen on.

2 kommenttia :

  1. tosikiva asu, kaikki vaatteet ajattomia ja toimii hyvin yhteen, mullaki tuo lakki pääsee taas käyttöön, kuhan tuo loskasade loppuu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! <3 Loskasateessa tuollainen lakki ei oo kyl paras, vaikka lippa varmaan estääkin lumen satamisen silmille. :D

      Poista