Simppeliä sormiruokailua (+ arvonta Instagramissa)

8. maaliskuuta 2018

// YHTEISTYÖSSÄ: SIMPPELI SORMIRUOKAKEITTIÖ // Instagramissa arvottava kirja on saatu blogiyhteistyönä. //

Mä olen odottanut kuin kuuta nousevaa Facebookista tutun sormiruokailuguru Marjutin upouuden Simppeliä sormiruokailua -kirjan julkaisua. Ai miksi? No, siksi että mun minimieheni kuva löytyy siitä kirjasta! Vihdoin keskiviikkona sain kirjan käsiini, kun pääsin juhlimaan kirjan julkkareita ravintola Shelteriin Katajanokalle.
Mua jännitti saapuessani tosi paljon, koska en ole juurikaan osallistunut presseihin aikaisemmin. Onneksi sain Iinan sekä kaksi hänen tyttäristään henkiseksi tueksi. Ihan turhaan kuitenkin jännitin, sillä tunnelma paikan päällä oli tosi rento. Iinan keskimmäinen löysi leikkiseuraa ennen kuin me ehdittiin edes kivuta yläkertaan, ja Noelkin lähti heti lattialle päästyään tutkimaan innokkaasti paikkoja. Musta oli aivan ihanaa, että lapsia oli saapunut paikalle sankin joukoin! Heidät olikin huomioitu tarjoiluin, sillä jokaisesta pöydästä löytyi lapsille dippailtavaa. Mua niin huvitti, että samalla sekunnilla, kun istuin meidän mini-kulinaristin kanssa pöytään, hänellä oli sormet dippikastikkeessa ja suu maiskutti tyytyväisenä. :D

Paikan päällä ei ollut sen kummempaa ohjelmaa kuin pari puhetta Marjutin ja valmistuneen kirjan kunniaksi. Muuten saimme nauttia herkullisesta ruoasta ja lasten hääräämisestä. Mulla sattuneesta syystä painoittui ohjelma jälkimmäiseen. Sanotaanko näin, että Noel oli AIVAN LIEKEISSÄ. Hän juoksi kuvassa näkyvän ilmapalloseinän takana huutaen innostuneena. Hän kävi rummuttelemassa tuoleja, mutta luojan kiitos pysyi erossa pöydällisestä viinilaseja. :D Hän meni ilmapallojen taakse piiloon, ja kurkki sieltä naureskellen. Hän nautti täysillä, kun sai olla ihmisten, erityisesti lasten, ympäröimänä. Sitä oli ihana katsella, vaikkakin olin aivan hiessä juostuani hänen perässään. Marjut on nimennyt Noelin luottomiehekseen, koska kirjoitin "mallihakemukseen", että Noel syö mitä vaan, ja hän lunasti lupauksen upeasti syyskuun kuvauksissa. ;)  Mä en tiedä, mitä nuo kaksi ihanaa kuiskuttelivat toisilleen, mutta hetki oli mun sydäntä lämmittävä, että oli pakko napata siitä kuva. Se vaan tuntuu niin ihanalta, kun joku kohtaa lapsesi  rakkaudella ja lämmöllä. ♡ Tiedätkö, mistä puhun?

Kiitos Marjutille ja hänen tiimilleen mukavista julkkareista - ja ennen kaikkea upeasta kirjasta! Noel kiittää hyvistä perunoista ja dippikastikkeista sekä ilmapallosta. ;)

Kirjasta vielä muutama sananen. Osasin tietysti odottaa, että kirjassa oleva kuva pojastani olisi maailman söpöin - tietysti se oli. Nopean tutustumisen perusteella, uskallan suositella Simppeliä sormiruokailua -kirjaa kaikille sormiruokailusta kiinnostuneille. Kirjasta löytyy tietoa esimerkiksi siitä, miten ja milloin sormiruokailun voi aloittaa. Se sisältää monta reseptiä, joista mekin ollaan osaa testattu ja todettu hyviksi. Marjutin reseptit on muuten ihan parhaita, koska ne on useimmiten erittäin helppoja ja nopeita toteuttaa! Mä arvostan sitä, että kirja on koottu moniammatillisessa yhteistyössä, joten se on kattava, laadukas ja uskottava tietopaketti sormiruokailusta. Isona plussana myös se, että kirjasta löytyy kappale imetyksen ja pulloruokinnan tueksi. 

 ARVONTA  Jos haluat voittaa kirjan itsellesi, suuntaa mun Instagram tilille (@millamainen), ja ala seuraamaan minua. Etsi profiilistani tuo viimeinen kuva ja tägää sen kommentteihin kaksi kaveriasi, joita kirjan voittaminen voisi myös kiinnostaa. Lopuksi etsi @simppeli_sormiruokakeittio Instagramista ja laita se seurantaan. Yksinkertaisesti siis: seuraa @millamainen ja @simppeli_sormiruokakeittiö, kommentoi mun kuvaan tägäämällä kaksi kaveriasi. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 11.3. klo 21.00. 

// YHTEISTYÖSSÄ: SIMPPELI SORMIRUOKAKEITTIÖ // Instagramissa arvottava kirja on saatu blogiyhteistyönä. //

2 kommenttia :

  1. Me juteltiin siitä, että kun kirjaa kirjoittaessa välillä tuli olo etten osaa ja kaikki on hankalaa, katsoin Noelin ja kaikkien muiden kuvauksissa olleiden lasten kuvia, ja jatkoin heille kirjoittamista :) Ja sit juteltiin vähän palloista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania juttuja siis! :) <3 Ja toi kyllä näkyi kirjasta heti. Mua alko nyyhkytyttämään, kun luin sitä johdantotekstiä. :'D

      Poista