5 x 3 millamaista hyvää

14. maaliskuuta 2018

Positiivisuushaaste, se on mun heiniäni! Kiitos haasteesta kuuluu upealle Mutsi ja murupullat -blogin Idalle. Tällaisena päivänä, kun oma lapsi on viidettä päivää kuumeessa ja viihtyy lähinnä vain äidin sylissä tai läheisyydessä, on ihan tarpeellista palautella mieleen kivoja, positiivisia asioita - if you know what I mean. ;)  Kolme hyvää asiaa päivissäni 

Rentous ja kiireettömyys. Kotiäidin elämä sopii mulle, koska en ikinä ole ollut kovin aktiivinen suorittaja. On ihanaa, kun saa tehdä asioita omaan tahtiin ja rennolla otteella. Esimerkiksi kotityöt tehdään sitten, kun jaksetaan. Meistä kumpikaan ei ota niistä stressiä. 

Jääkaapista valmiiksi löytyvät ateriat. Mä oon älyttömän laiska kokkaaja, joten olen tosi kiitollinen Nikelle, että hän kokkaa meille joka päivä ruoat. Jääkaapista löytyy lähes aina valmiit lounasannokset mulle ja Noelille. 

Ihana, rakas poikani. Noel on maailman parasta seuraa päivisin. Hän on hyväntuulinen, huumorintajuinen hömpöttelijä, jonka kanssa saa nauraa kippurassa monta kertaa päivässä. Päiväni ei voi olla huono, kun sen saa heti aamusta aloittaa Noelin iloisia kasvoja katsellen ja pusutellen.


 Kolme hyvää asiaa minussa 

Ensimmäisenä: positiivisuuteni. Mulla on taito nähdä ihmiset ja asiat positiivisen kautta. Olen myös lähes aina hyväntuulinen ja iloinen. Osaan nauraa itselleni, kuten ehkä huomasitkin näistä "onnistuneista" kuvista

Toisena: empaattisuuteni. Mun on aina ollut äärimmäisen helppo asettua toisen saappaisiin 

Kolmantena: sosiaalisuuteni. Mua usein sanotaan helposti lähestyttäväksi, mikä varmaan johtuu siitä, etten juurikaan jännitä uudessa porukassa. Olen sosiaalisissa tilanteissa rento!


 Kolme hyvää asiaa elämässäni 

Perheeni on ehdottomasti ykkönen. Perheelläni tarkoitan meidän pikku ydinperhettä; itseäni, Nikkeä ja Noelia, sekä meidän mahtavan upeaa ja rakasta tukiverkostoa, joka koostuu muun muassa meidän vanhemmistamme ja sisaruksistamme.

Toista kunnioittava ja arvostava parisuhde. Nikke on maailman ihanin kumppani - vioistaan huolimatta. ;) Hän saa mulle joka päivä arvostetun ja rakastetun olon. Hän tukee mua AINA. Hän on valmis kuuntelemaan ja keskustelemaan mun kanssani asiasta kuin asiasta. Hän osaa lukea ne tilanteet, jolloin tarvitsen ison halauksen tai ruokaa juuri sillä sekunnilla. Nikke tuntee minut läpikotaisin, ja rakastaa täysillä. 

Se, ettei mitään tarpeellista puutu. Vaikka me eletään taloudellisesti aika kädestä suuhun, on meillä kaikki tarvittava. Jos joskus ei jotain ole, saadaan apua perheiltämme. Meillä on kodikas ja meidän näköinen koti. Meillä on vaatteita ja kaikkea muuta tarpeellista. Meillä on aina kaapissa ruokaa. Ja ensi viikolla mulla on microblading-kulmat, joista olen haaveillut pian jo vuoden, ja jotka päätin hankkia itselleni 30-vuotissyntymäpäiväni kunniaksi! 


 Kolme hyvää asiaa tänä vuonna 

Se, että Noel oppi kävelemään. Uuden oivaltamista on ollut upeaa seurata vierestä! Kävelemään oppimisen myötä, ovat kokonaan uusi maailma ja mahdollisuudet itsenäisyyteen avautuneet isolle pienelle pojalleni. 

Se, että kevät on ihan kulman takana. Kevät on kovasta siitepölyallergiasta (joka muuten ei ole oireillut raskauduttuani vuonna 2016) mun lemppari vuodenaikani syksyn ohella. Odotan jo malttamattomana sitä tunnetta, kun ensimmäisen kerran tuntee auringon lämmön poskilla!

Kaikki uudet tuttavat, kaverit ja ystävät, joihin olen tutustunut. Tänään tämä ajatus on erityisesti mielen päällä, koska vietin opettavaisen ja mukavan iltapäivän Kaksplus-blogiverkoston koulutuksessa. Tapasin livenä monta ihanaa tyyppiä, joiden blogeja luen ja joiden kanssa tulee päivittäin juteltua Whatsappissa. Kuten ehkä luit rivien välistä kirjoittaessani kiusatuksi tulemisesta, ystävyyssuhteet eivät ole mulle mitenkään itsestäänselvä asia.


 Kolme hyvää asiaa blogissani 

Mä koen, että aitouteni on mun valttikorttini. Mä en ole ikinä osannut olla mitään muuta kuin juuri tällainen kuin olen. Olen ylpeä siitä, että olen oma itseni myös blogini puolella.

Vaikken ikinä ole ollut mikään kirjoittaja, musta tuntuu, että osaan kirjoittaa kivasti. Mulla on (ainakin toivottavasti) oma kirjoitustyyli, joka on tunnistettava ja millamainen

Olen marraskuusta lähtien tehnyt kovasti töitä sen eteen, että saisin blogiani "isommaksi" ja näkyvämmäksi. Kuten olen jo aiemmin kertonut, mun harras toiveeni on saada joskus palkkiota bloggaamisesta, jotta voisin osaltani helpottaa meidän taloudellista tilannetta. Joka kuukausi olen ilokseni saanut huomata, että työni on tuottanut tulosta, ja olen taas askeleen lähempänä haavettani. Parasta kuitenkin on, että sydämellä tekemäni postaukset tavoittavat enemmän teitä ihania lukijoita, joita ilman blogin kirjoittaminen ei olisi yhtään näin palkitsevaa. 


 Kolme bloggaajaa, jotka haastan vastaamaan 

Tiia - Lasten tapaan; lapsiperhearkea, mielipiteitä, monipuolisesti kaikkea kivaa!

Ulla - Kadun aurinkoisella puolella on kahden pojan äiti ja opiskelija, joka kirjoittaa monipuolisesti arjestaan; askarteluohjeita, avautumista arjen haasteista sekä kaikkea muuta mielenkiintoista. 

Petra - Sängyn alla. Maailman sydämellisin Petra! Sängyn alla -blogin parhaimmistoa on ehdottamasti "Mitä isi shoppailee?" -postaussarja.


Olisi kiva, jos kertoisit mulle, mitkä kolme asiaa tuovat juuri tänään sinulle iloa. Positiivisuutta ei koskaan ole liikaa! 

- - -

Tervetuloa kurkistamaan meidän arkeen Instagramissa sekä seuraamaan blogiani Facebookissa. Jos tykkäsit postauksesta, rullaa alaspäin ja paina tykkää tai jaa! (Facebook pyytää vielä toistaiseksi vahvistamaan tykkäyksen.)

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Tätä oli tosi hauska tehdä!

   Poista
 2. Oi! Positiivisuutta ei koskaan voi olla liikaa! Täytyypä ottaa tänään kotitehtäväksi miettiä itsekin näitä asioita omassa päässä :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! <3 Kerro sit, mitä keksit. ;)

   Rentouttavaa viikonloppua sinulle! <3

   Poista
 3. apua oon miettinyt näitä nyt jo monta päivää! aattelin ensin etten lue muiden näitä vastauksia, koska en haluan että ne mitä kirjotan on omia hyviä, eikä sellasia että "toi on mullakin hyvin" vaikka oikeasti olisikin samankaltaisia vastauksia, ehkä tajuat mitä yritän tarkottaa :D mutta nyt kun nää edelleen pyörii kysymysmerkkeinä piti tulla lukee mitä sie oot vastannut. (ja siksi kun olin omaan luonnokseeni laittanut 4 hyvää kun unohdin mikä se viides oli)

  ihanat nämä sun vastaukset ja todellakin sun aitous ja millamaisuus välittyy teksteissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kesti tovi, että keksin nämä! :D Yritin myös olla lukematta muiden vastauksia juurikin samasta syystä kuin sä. Mut helposti tulee samoja, koska me yleensä priorisoidaan esim. just perhe eniten onnellisuutta tuovaksi asiaksi. :)

   Ihana Petra <3 Kiitos!

   Poista