MINI+TYYLI: Pipo silmillä, tyyli "mintissä"

27. tammikuuta 2018

Mä muistan silloin, kun sain rakenneultrassa kuulla, että mun esikoiseni tulisi olemaan poika, miten mulle iski melkein paniikki. Olin kuvitellut jo, miten pukisin TYTTÄRENI, mutta että pitäisi pukea poika, APUA! Mä nimittäin en yhtään tykkää sinisestä väristä. Ootteko kurkkineet, mitä väriä valtaosa ainakin poikavauvojen vaatteista on? Jep, sinistä

No, mitä tekee Milla ensimmäisenä päästyään rakenneultrasta kotiin? Menee selailemaan netistä poikavauvojen vaatteita, ja tekee kollaaseja tsempatakseen itseään! Mä tiedän, vastaava ei ehkä tulisi kovin monella muulla mieleen, mutta mä oon mä. :D Onnekseni sain huomata, että on mahdollista löytää poikavauvoille myös muun värisiä vaatteita kuin sinisiä. Helpottuneena lähetin kuvat kollaaseista äidilleni ja Nikelle, jotka varmaan pyörittelivät silmiään päässä ne nähtyään. :D 


Mä oon täällä aiemminkin kertonut, että pyrin ostamaan Noelin vaatteet aina ensisijaisesti kirppikseltä. Jos kuitenkin jossakin liikkeessä tulee vastaan jotain todella ihanaa, en epäröi ostaa sitä. Oon harmikseni huomannut, että meidän tyylisiä vaatteita löytyy  tosi harvoin kirppiksiltä. Silloin tällöin kuitenkin sieltä autokuvioisten ja sinisävyisten vaatekasojen keskeltä löytyy helmiä. Oon myös siinä ehkä outo, etten useimmiten välitä merkkilastenvaatteista. Ihan sama juttu kuin esim. Louis Vuittonin laukkujen kanssa; mä en tykkää, että kuosista tunnistaa heti mikä merkki on kyseessä. 

Viimeistään yllä olevan kirjoituksen perusteella on varmaan tullut selväksi, että mä tykkään pukea poikani tyylikkäästi. Suunnittelen  hänen asukokonaisuutensa kotipäivinäkin, mutta etenkin kun lähdetään liikenteeseen. En mä itsekään pysty pukemaan päälleni edes yöpukua, jonka ala- ja yläosa eivät sovi yhteen, joten mulle ei todellakaan ole ihan sama, minkälaisessa asukokonaisuudessa katselen lastani. 


Tänään lähdettiin iltapäivällä Itikseen ostamaan Noelille ensiaskelkengät, joten sain hyvän syyn pukea jotakin tosi tyylikästä hänen päälleen. Sain idean, että kuvaan samalla Noelin asun tänne blogiini - edellisestä kerrasta onkin aikaa, se nimittäin oli elokuussa pojan ollessa yhdeksän kuukauden ikäinen. Mun on koko viikon pitänyt kuvata tämän syystyyli-inspiraation mukainen postaus, mutta luonnonvalo on ollut niin vähissä, että se on jäänyt vain haaveeksi. Sellainen on kuitenkin tulossa, sillä Noel on siirtynyt käyttämään 80-koon vaatteita, ja haluan esitellä teille, minkälaisia vaatteita hänen kaapistaan tällä hetkellä löytyy.

Noel - kröhöm, äiti - halusi tietysti heti näyttää, minkälaiset ensiaskelpopot sitä tuli ostettua. Mä kolusin kaikki Itiksen kenkiä myyvät liikkeet läpi, ja totesin valikoiman olevan melko sama ensiaskelkenkien osalta. Päädyin ostamaan Noelille Eccon liikkeestä kuvassa näkyvät lenkkarit. Hänellä on jo Stonzit ulkoleikkejä varten, joten etsinnässä oli lähinnä kauppareissuilla käytettävät kengät, joita sitten keväämmällä voisi käyttää ulkoleikeissäkin, mikäli ne vielä silloin ovat sopivat. Musta noi Eccon oli superkivat ja niissä on Noelin vaatekaappiin sopivia värejä. 

Pakko muuten todeta, että ensiaskelkengät ovat aivan hurjan hintaisia! Nämä kustansivat 64,90€, toinen potentiaalinen pari 79,90€. Huh! Harkitsin hetken, että oisin ostanut jotkut makeet lenkkarit, kuten Adidaksen Superstarit, jotka olivat reilusti edullisempia, mutta totesin, että niitä ehtii ostaa myöhemminkin. Nyt pidän tärkeänä sitä, että Noelin vielä harjoitellessa kävelemistä, on kenkä joustava ja tukeva. 

Mua niin huvitti Noelin ensimmäiset askeleet kengät jalassa! Hän selvästi arasteli ottaa askelia, ja muistutti lähinnä Bambia heikolla jäällä. Vaikka hän kotona kävelee jo huoneesta toiseen, ei hän viihtynyt jaloillaan juuri yhtään! Konttausasento oli best, mikä kieltämättä vähän hirvitti juuri ostettujen kenkien osalta... Vähän tummentumaa ehti jo tulla kengän valkoiseen kärkeen, mutta sitten tajusin muistuttaa itseäni siitä, että kengät on tehty käytettäväksi, eikä taaperon kanssa mikään pysy siistinä kauaa. Välillä sitä joutuu palauttamaan itsensä maanpinnalle...

Noelin asusta sen verran, että takki, farkut ja kollaripaidan alla oleva hihaton body ovat kirppislöytöjä. Pipo taas on Zarasta, kengät siis Eccon ja kollaripaita ostettu Dublinin Primarkista (Irlannissa Penney's) silloin, kun Noel oli vielä mun masussa. Tuo takki on muuten varmaan H&M:n tyttöjenosastolta, koska kokolappu on vaaleanpunainen, mutta so what! Mun mielestä siinä ei ole mitään tyttömäistä. Mä yleensä kierränkin liikkeissä sekä tyttöjen että poikien osastot läpi. 

Mä tykkäsin tästä asusta aivan hirveästi! Se kuvastaa tosi hyvin sitä tyyliä, jonka koen eniten Noelin (a.k.a. äidin) tyyliksi; rentoja vaatekappaleita neutraaleissa väreissä pienillä väripilkahduksilla. Musta muuten tuntuu, että lasten pukemisessa on kaksi koulukuntaa: ne, jotka pukevat lapsensa "lapsellisiin" vaatteisiin ja ne, jotka pukevat lapsensa pieniin "aikuisten" vaatteisiin. Mä samaistun ehdottomasti enemmän jälkimmäiseen, kuten ehkä arvasitkin! Entäs sä? 

Loppukevennyksesi kuva siitä, miltä meidän kuvaussessio todellisuudessa näytti. Ihan vaan, jotta ette saisi liian ruusuista kuvaa. ;)

Mitä muuten tykkäsit tästä postauksesta? Toteutanko toistekin? Palaillaan taas


6 kommenttia :

 1. Niin komea poika! Ihana asu! Postaus oli tosi kiva, ehdottomasti uudestaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Oona! <3 Ihanaa kuulla, että tykkäsit! Teen ehdottomasti sitten uudestaan. :)

   Poista
 2. Joo lisää näitä!:) söpö Noel!

  VastaaPoista
 3. Joo, näitä lisää! Poikien vaatteiden kanssa myös täällä painitaan :)

  T.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, että toivot Noelin asuja! Tätä postausta oli niin kiva tehdä! :)

   Poista