Lapsemme isin silmin

17. tammikuuta 2018

Millainen Noel on isin silmin?
Hurjapää! Noel on pienestä pitäen hekotellut, kun hänet esimerkiksi laittaa pää alaspäin. Me aina leikitään aika hurjia, vauhdikkaita ja villejä leikkejä, jolloin nauru raikuu ja kiljahduksia kuuluu. Meidän poika on myös armoton ikiliikkuja; heti aamulla herättyään hän lähtee tohisemaan ympäri asuntoa, kun me vielä Millan kanssa koomaillaan sängyssä. Iltatoimissa, kun vaihdetaan vaippaa, hän karkaa pylly paljaana olohuoneeseen etsimään jotain kivaa kirjaa luettavaksi. Sen jälkeen, kun Noel oppi konttaamaan, hän ei ole juurikaan pysynyt paikallaan!  

Jos joku kysyy, minkälainen mun poikani on, mä vastaan, että hän on aurinkoinen, iloinen, huumorintajuinen hassuttelija, joka rakastaa ruokaa. Hän on myös tällä hetkellä varsin perso aplodeille. :DMitkä ovat isin ja Noelin välisiä juttuja?
Kylpyhetket ovat aina olleet meidän yhteinen juttu. Alkuun Noel ei pitänyt kylpemisestä lainkaan, mutta nyt hänestä on kuoriutunut varsinainen vesipeto. Polskutteleminen ja veden kanssa pelleileminen ovat hauskoja juttuja, joille me nauretaan yhdessä. Noelin meiltä joululahjaksi saama vesilelu on ollut suunnaton hitti, vaikka toistaiseksi mä taidan kauhoa vettä siihen innokkaammin kuin Noel. 

Iltapalahetket ovat useimmiten mun vastuulla. Yleensä laitetaan Teletapit pyörimään, ja Noel syö iltapuuron joko itse tai mun avustamana. Joskus jos olen hövelillä tuulella, Noel saa paahtoleipää ja jugurttia.  

Pelleily on ehdottomasti mun ja Noelin yhteinen lempparijuttu! Milla aina sanoo, ettei kukaan saa meidän poikaa nauramaan yhtä makeasti kuin minä. Kaikista hauskin leikki taitaa olla se, kun mä makaan sängyllä peitoista tehdyn suojamuurin takana ja Noel nousee sänkyä vasten seisomaan yrittäen löytää mut katseellaan, kunnes pongahdan yhtäkkiä esiin. Noel aina säikähtää kiljaisten, saattaa jopa pyllähtää, mutta alkaa innostuneesti nauraa räkättämään. Mä vaihdan sitten paikkaa sängyllä niin kauan kuin leikki jatkuu. Yleensä se loppuu siihen, kun nappaan Noelin sängylle pusuteltavaksi.Kerro isin ja Noelin välisistä, sinulle tärkeistä hetkistä.
Töiden jälkeen odotan aina näkeväni taas pitkän päivän jälkeen Noelin. Kun avaan ulko-oven ja astun eteiseen, jään kuulostelemaan, että koska Noel tulee mua vastaan sinne. Heti kuullessani käsien läpsytyksen lattiaa vasten, jään innostuneena odottamaan sitä, kun Noel kurkistaa kulman takaa eteiseen. Viime viikkoina hän on minut nähdessään hekottanut ääneen ja alkanut tuulettamaan ilosta. Hän haluaa yleensä heti syliini, ja sehän sopii mulle! ;)

Aika usein nykyään, kun teen ruokaa, Noel haluaa mieluummin olla mun kanssani keittiössä kuin Millan kanssa olkkarissa. Nostan hänet syöttötuoliin, jonka olen tuonut lieden lähelle. Noel haluaa seurata, mitä puuhailen. Kaikista mieluiten hän katselisi sylistä, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista! ;) Jos tämä jatkuu samaan malliin, voi olla, että mulla on pieni apulainen kohta ruoanlaittohommissa mukana. Se ajatus tuntuu tosi jännittävältä!

Mulla on kotona kaksi kitaraa ja yksi basso, joita aina silloin tällöin soittelen. Joka kerta, kun alan rämpyttelemään, Noel konttaa salamana mun luokse ja tahtoo antaa oman musiikillisen panoksensa. On mahtavaa katsella, kuinka hänen silmänsä loistavat innostuksesta soittimeen koskiessa! Ehkäpä Noelista tulee rockari isänsä tapaan. ;) Miltä tuntuu olla Noelin isi?
Maailman parhaalta! En vaihtaisi hetkeäkään. Vaikka välillä tuntuu vaikealta, on vanhemmuus ollut todella palkitsevaa. On ollut mahtavaa nähdä, miten siitä pienestä pötköstä on kehittynyt tuollainen hömpöttelijä, jonka taidot karttuu päivä päivältä ja aurinkoinen persoona tulee enemmän esiin.

2 kommenttia :

 1. Aivan ihana teksti ja nuo kuvat <3 minusta myös ihana seurata mieheni ja pojan juttuja :)
  T. K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mustakin tästä tuli aivan ihana postaus! <3

   Sun täytyy esittää samat kysymykset sun miehelle, ja kirjata hänen vastauksensa vaikka vauvakirjaan! :)

   Poista