10 ajatusta juuri nyt #2

25. tammikuuta 2018

HERKUT. Tiedätkin ehkä jo, että mulla on painonpudotusprojekti käynnissä. Se tarkoittaa herkuttomuutta. TEKEE TIUKKAAAAA! Miksi sokeri on niin koukuttavaa? Miksi siitä on niin hankala päästä eroon? MIKSI?!

Miksi kodin yleisen siisteyden ylläpitäminen on niin vaikeaa? Mä siivosin viikonloppuna, ja nyt täällä on jo kaikki taas levällään. Olisko jotain taikakeinoa, jolla sais tartutettua muhun ja Nikkeen vähän siisteysfriikkiyttä? Ehkä Noelista tulee himosiivooja kasvaessaan. Aina saa toivoa, mutta todennäköisyys geenien perusteella näyttää aika huonolta! :D

Mä kaipaan jo kevättä! Onneksi tulppaanit ovat jo ilmestyneet kauppoihin, sillä ne ovat varma kevään merkki! Odotan etenkin sitä ensimmäistä päivää, kun tuntee kasvoilla auringon lämmön ja kuulee, miten sulanut lumi tippuu maahan vesipisaroina. Tai no, luultavasti jälkimmäinen jää kokematta täällä etelässä. Vesi sade luultavasi sulattaa lumen - taas.Mä olen niin onnellinen tästä blogistani. On ollut tosi palkitsevaa seurata kävijämääriä, jotka kasvavat kokoajan! Mä olenkin Instagramin storyissa puhunut jäätävästä blogi-boogiestani, joka valtasi mut marraskuussa ja jyllää edelleen hurjana. Just ihanaa!

Heräsin eilen siihen, että mun on ostettava Noelille kengät! Tällä hetkellä Noelin ainokaiset ovat Stonzit... Ne ovat toki näppärät pihalla haalarin kanssa, mutta eivät kaikista kauneimmat esimerkiksi shoppailureissulla. Mun poikani tarvitsee tyylikkäät kaupunkikengät pian, sillä hän kävelee päivä päivältä pidempiä matkoja. 

Tiesittekö, että tällä melkein kolmekymppisellä on tosi teinimaku TV-sarjoissa? Mun lemppareitani on Pretty Little Liars sekä The Vampire Diaries, jotka tosin molemmat ovat jo loppuneet. Näiden lisäksi mun katselulistaltani löytyy The Originals, Riverdale, Teen Wolf ja Jane the Virgin. Toisaalta taas tykkään rajuista poliisisarjoista ja murhamysteereistä.

Tunnustus: olen sellainen ihminen, joka RAKASTAA finnien puristamista. Eilen pääsin tositoimiin poskessani yhtäkkiä villiintyneen patin kanssa, jonka sisältö puristettaessa oli niiiiin palkitseva. Ah! Tänään tavallaan harmittaa, että näppy näyttää kuolemisen merkkejä. :D Mä edelleen fiilistelen sitä, että SAIN VEDETTYÄ JALKAANI MUN ENNEN RASKAUTTA -FARKUT! Vaikken sitä huomaakaan, niin selvästi palaudun edelleen raskaudesta! Vaikea nimittäin uskoa, että se jo tippunut reilu kaksi kiloa vaikuttaa asiaan.  Mä oon mekkotyttö henkeen ja vereen, mutta kyllä muuten oli ihanaa pukea mustat farkut pitkästä aikaa taas jalkaan! 

Mulla on taas reilun kuukauden verran hormonit heitelleet ihan miten sattuu! Aivan tyhmätkin asiat itkettävät, mutta lähinnä muiden onnistumiset. Eilen katsottiin Sing-animaatio, jossa siis on eläinhahmoja, jotka osallistuvat laulukilpailuun. Mua alkoi itkettämään niiden eläinten esitykset leffan loppuhuipennuksessa. Se ei kuitenkaan ehkä vedä vertoja sille, miten joitakin kuukausia sitten itkin Gladiaattorit-ohjelmalle! :D

Mun pitäisi varata kirppispöytä taas, koska varastossa odottaa ihan liikaa myytävää tavaraa... Oisko sulla suositella jotain hyvää kirppistä pääkaupunkiseudulta? Mulla oli kesällä pöytä Espoon Mankkaalla Akseli-itsepalvelukirppiksellä, johon olin kyllä tyytyväinen. Tällä kertaa otetaan ehkä pöytä ystäväni kanssa, joka toivoo, että kirppis olisi helppojen liikenneyhteyksien, esim. metron, varrella.

KUVITUKSENA PARI OTOSTA MATKAMESSUILTA.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti