Ne epäonnistuneet asukuvat

30. joulukuuta 2017

Mä usein kuulen: "Vitsit Milla, kun sä aina onnistut kuvissa!" Pyörittelen kommenteille silmiäni, koska eihän asia näin ole, sillä useiden kuvien joukostahan mä valitsen edustavimmat. Koska te ootte tottuneet näkemään täällä niitä edustavampia kuvia, ajattelin nurkan takana olevan uudenvuoden kunniaksi tuoda hieman naurua elämäänne. 

Olen aina silloin tällöin muistanut siirtää säilöön epäonnistuneita kuvia. Nyt ajattelin jakaa niitä teille. Nämä voidaan jakaa kahteen kategoriaan:
1) tilannekomiikat
2) "Poseeraaminen väsyttää, pakko päästellä höyryjä!"

Ehkä osaatkin tunnistaa, kumpaan kategoriaan alla olevat kuvat asettuvat! ;)
"I know I'm FAB!"  //  "Hello there gorgeous!"
Psst... Edellisiä epäonnistuneita löydät täältä ja täältä!

2 kommenttia :

 1. Ihanaa! Kiitos! Sitä jotenkin aina kuvittelee että kaikki muut näyttää aina ja kokoajan ja joka kuvassa upeilta, ja ne omat onnistuneet kuvat on vaan onnellisia poikkeuksia karmaisevien otosten joukossa -lohdullista nähdä että muistakin saa näitä ei-niin-edustavia kuvia (vaikka nätiltähän sä näytät joka tapauksessa)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiitos! :D <3 Mä koen sydämenasiakseni tuoda aitoutta ja oikeaa elämää kiiltokuvien tilalle. Tällaisia postauksia on siis varmasti vastaisuudessakin luvassa! :)

   Ja mä niin tiedän, mistä puhut! Esim. musta tuntuu, että mä näytän AINA hölmöltä/hassulta kaikissa ryhmä-/kaverikuvissa ja kaikki muut on upeita...! Sitä on usein aivan liian kriittinen itselleen.

   Poista