K-BEAUTY, olen hullaantunut sinuun!

18. joulukuuta 2017

Korealainen kosmetiikka ei ollut mulle aiemmin yhtään tuttua. Satuin yksi päivä katsomaan Eleven-nettikaupan liveä Instagramissa. Siinä esiteltiin korealaisia ihonhoitotuotteita. Korealaiseen ihonhoitoon kuuluu kymmenen (10!!!) eri vaihetta: öljypohjainen puhdistus, vesipohjainen puhdistus, kuorinta, kasvovesi, hoitoneste, seerumi, kangasnaamio, silmänympärysvoide, kosteusvoide ja aurinkosuoja tai yönaamio.

Mun iltarutiineihin on parin vuoden ajan kuulunut Dermalogican puhdistusöljy, jonka jälkeen olen vielä käyttänyt vesiliukoista puhdistusainetta. Kaksoispuhdistus oli siis mulle ennestään tuttu ja mieluinen iltarutiini! Kasvovesi, seerumi, silmänympärysvoide, päivä- ja yövoide ovat olleet myös vuosia päivittäisessä käytössäni ja kasvojen kuorinnan olen tehnyt aina kerran tai kaksi viikossa. Sinällään tuossa korealaisessa ihonhoidossa ei siis ole kovin montaa uutta vaihetta mulle, mutta uusien hyvien ihonhoitotuotteiden löytäminen kiinnostaa aina - varsinkin kun nuo Dermalogican tuotteet eivät hinnaltaan oikein sovi kotiäidin kukkarolle.

Instaliven inspiroimana menin siis tutkimaan nettikaupan valikoimaa. Tilasin sieltä muistaakseni kymmenen tuotetta, jotka maksoivat -15%-alennuksen jälkeen yhteensä hiukan yli satasen eli tuotteiden hintakin on oikein kohtuullinen. Mä olen tässä kuukauden verran testaillut osaa tuotteista ja olen kyllä aivan myyty! Halusin esitellä teille uudet suosikkini.

 HOLIKA HOLIKA - ALL KILL CLEANSING OIL BALM - ÖLJYPOHJAINEN PUHDISTUS  
Tämä tuote on mun mielestäni parempi kuin Dermalogican puhdistusöljy. Kaikki meikki liukenee iholla nopeammin ja tuote peseytyy iholta paremmin. Puhdistusöljy on sorbettimaisessa, kiinteähkössä muodossa, joka sulaa iholle heti, kun sitä lähtee levittämään. Tää tuoksuukin aivan ihanalta! Hintaa putsarilla on 14,40€, joten se on paljon edullisempi kuin Dermalogican öljy, joka muistaakseni maksaa noin 50€. 

 MISSHA - SUPER AQUA REFRESHING CLEANSING FOAM - VESIPOHJAINEN PUHDISTUS 
Jos kaipaat tehokasta putsaria, jonka jälkeen iho jää natisevan puhtaaksi, löysit tuotteesi! Putsari on voidemaista, mutta vaahdottuu veden kanssa. Mä oon tykännyt tästä tosi paljon! Alkuun vierastin natisevan puhdasta ihoa, mutta sitten huomasin, ettei ihoa yhtään kiristä, vaikka usein ihon natisevaksi jättävien tuotteiden jälkeen kiristää.  (Hinta: 15,80€) HOLIKA HOLIKA - 3 SECONDS STARTER HYALURONIC ACID - HOITONESTE 
Mä halusin löytää jonkun tosi kosteuttavan tuotteen, jonka avulla saisin taltutettua mun ihoni pintakuivuuden. Hyaluronihappohan on ihon kosteuspitoisuuden kannalta avainasemassa. Mä oon aika varma, että tällä tuotteella on ollut suurin merkitys siinä, että pintakuivuus tuntuu lähteneen pois! Mä taputtelen tätä kasvoveden jälkeen aamuin ja illoin iholleni, iltaisin laitan reilummin kuin aamulla. Kun hoitoneste on imeytynyt, laitan päivävoiteen tai yönaamion. Lämmin suositus siis kosteusköyhälle iholle! (Hinta: 14,40€)

 HOLIKA HOLIKA - HONEY SLEEPING PACK ACEROLA - YÖNAAMIO 
Tämän yönaamion taika piilee nimen mukaisesti hunajassa. Yönaamio tuntuu iholla paksummalta kuin käyttämäni yövoiteet ja tuoksuu hunajaisen hurmaavalta. Aamulla mun ihoni näyttää tasaisen väriseltä ja tuntuu kosteutetulta ja hyvinvoivalta. Mä en ensikokeilulta ihastunut tähän, mutta nyt tilaisin ehdottomasti toisenkin purkin! (Hinta: 13,80€)Onko korealainen ihonhoito sulle tuttua? Oletko löytänyt uusia lemppareitasi K-Beauty-tuotteista? 

6 kommenttia :

 1. On tuttua varsinkin Whamisa, Cremorlab ja COSRX on tulleet tutuiksi ja olen pitänyt todella paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mun tekis mieli testata lisää tuotteita, sen verran vakuuttuneiksi nää on mut saanut. Etenkin joku kiva naamio ois ihana!

   Poista
 2. Mä kans kesällä innostuin korealaisesta kosmetiikasta! Tuttuja merkkejä on monia.. Holika holika, COSRX, Missha, Mizon, Tony moly, skin79.. monilla merkeillä ihania tuotteita! Varsinkin hoitonesteet ovat vieneet sydämeni! Olen muuten myös alunperin tutustunut ja ihastunut kaksoispuhdistukseen juuri Dermalogican tuotteilla.

  Itse myös alottelin blogia ja ajattelin piakkoin kirjoitella omasta ihonhoitorutiinista :)
  nown.com/purkkisirkus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin pari COSRX:n tuotetta odottelemassa testaamista! Mä oon myös aika vakuuttunut hoitonesteistä jo ton mun kokeilemani jälkeen! Tekis mieli ostaa sata juttua lisää!

   Ja nyt muistin, et unohdin esitellä yhden tuotteen! Voi höh! :(

   Poista
 3. Jos korealainen ihonhoito kiinnostaa, niin lämmin suositus ihanalle The Little Book of Skincare :)

  VastaaPoista