5. LUUKKU: RAKAS JOULUPUKKI, OLEN OLLUT KILTTI

5. joulukuuta 2017Rakas Joulupukki, 

Olen ollut tänä vuonna kiltti - tai ainakin uskon niin. Äidiksi tulemisen jälkeen olen huomannut puutteita ulkovarusteissani, joten siksipä toivoisinkin niitä lahjaksi. Sateisina päivinä olisi ehkä hiukan mukavampi mennä ulos, jos omistaisin sadetakin ja "kaupunkikumisaappaat". Lumihangessa tarpomiseen tarvitsisin kunnon talvisaappaat, jotta varpaani pysyisivät lämpiminä. On ehkä hassua toivoa jotakin näin käytännöllistä, mutta nämä minä oikeasti haluaisin, tarvitsisin ja toivoisin! 

Toki hemmottelukin on erittäin tervetullutta! Weledan Skin food -voide on suosikkini talvi-iholle. Louis Widmerin silmänympärysvoide tulisi myös erittäin tarpeeseen, koska se vain on yksinkertaisesti parasta ja ollut jo pitkään loppu. 

Kaikki minut tuntevat tietävät rakkauteni suklaaseen. Siksipä toivonkin, että tänä vuona saisin ihan oman rasiallisen Leonidaksen herkullisia suklaakonvehteja - ilman pähkinöitä tai "liköörimakuja", kiitos! Vesi nousee kielelleni jo pelkästä ajatuksesta...

Uusi yöpuku on joka vuotinen lahjatoiveeni. Olen viime aikoina tykästynyt käyttämään mekkomallisia yöasuja, mutta perinteiset paita-housu-yhdistelmät toimivat hyvin edelleen. Uusi yöpuku päällä voisin siemailla kuumaa glögiä uusimmasta muumimukista, joka mun kokoelmastani edelleen puuttuu. 

Mukavaa joulunodotusta, Joulupukki!

Terveisin,
Milla

P.S. Siltä varalta, että satut olemaan oikein anteliaalla päällä, toivoisin myös isompaa asuntoa pihalla ja suurella jääkaappi-pakastimella. ;) 
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti