11. LUUKKU: JOULUN PARHAAT YÖPUVUT

11. joulukuuta 2017

Mä RAKASTAN yöpukuja! Siis oikeasti. Mulla on niitä varmaan ainakin parikymmentä settiä, joista osa tosin on kaapissa odottelemassa, että mahdun taas normaaliin kokooni. En halua venyttää mun kalliita aarteitani! ;) Imetyksen aikaan käytin joustavia toppeja öisin, mikä harmitti joka kerta, vaikka jalassa oli kuitenkin kivat yöhousut. Mä kaipasin ihan kauheasti mun yöpukujani! Ja mitä yöpukumakuuni tulee... Noh, sanotaanko, että ne kaikista kevyimmät hepenet jäävät aina kauppaan ja ne kaikista mukavimman näköiset kivalla printillä lähtevät mun matkaani.

Sanomattakin varmaan selvää, että mä tsekkaan aina kaupassa yökkärivalikoiman. Oon harmikseni todennut, että Suomesta harvemmin löytyy erityisen kivoja yökkäreitä. Mun aivan ykköslempparini on ulkomailla Primark! Saatan jopa ehkä valita matkakohteen sen mukaan, että sieltä löytyy kyseinen kauppaketju... (Hitto, että kuulostan hullulta! :D) Primarkista oon löytänyt mm. superkivat Marvel-pöksyt, Minni- ja Mikki-yöpukuja ja aarteen lailla vaalimani Pieni merenneito -yöasun. Hinnat eivät päätä huimaa, valikoima on laaja ja laatukin on hintaan nähden oikein kohdallaan. 

Primarkin lisäksi loistava yöpukuvalikoima löytyy Women'secret -kaupasta. Tallinnasta, Viru-keskuksesta, löytyy lähin myymälä, mutta verkkokauppa toimittaa myös Suomeen! Women'secret on siitä mahtava, että valikoima on TODELLA laaja; sarjakuvahahmoja, pehmeitä oloasuja, pitsihepeneitä ja ylisöpöjä "uniasusteita". Uskallan luvata, että jokaiselle löytyy jotakin! Jos siis olet yhtä suuri yökkärifani kuin mä, rohkaisen tutustumaan kyseisen liikkeen valikoimaan! Koska ketju on espanjalainen, suosittelen tilaamaan yhtä kokoa isomman kuin normaalisti käytät. Mun kohdallani se on ainakin toiminut espanjalaisten vaateliikeketjujen tuotteissa. Postikulutkaan eivät ole yhtään pahat, sillä 50-100€:n ostosten kuljettaminen kustantaa 5,95€ 6-8 päivän toimitusajalla. Not bad!

MIKKI HIIRI -YÖPUKU   //   POLKA DOT -YÖMEKKO   //   TOSSUT   //   VAALEANPUNAINEN PANTTERI -YÖPUKU

Mä olisin saanut koottua ainakin viisi vastaavaa kollaasia, mutta ajattelin, että teille ehkä riittää yksi. :D Tässä siis mun suosikkejani Women'secretin valikoimasta. Mun tekis mieli tilata tuolta useampi setti, mutta yritän hillitä itseäni! Ehkä saan joululahjaksi jonkun kivan yöasun, joka helpottaa mun yökkärikuumetta hetkeksi.

Onko Women'secret sulle tuttu? Samaistutko yhtään mun yöpukuhulluuteen?

P.S. Tämä ei ole maksettu mainos vaan ainoastaan crazy pyjamas ladyn vinkki. ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti