TYYLI: Inspiraatiota talvipukeutumiseen

24. marraskuuta 2017

Syys- ja talvipukeutuminen on ominta mulle. Silloin saa luvan kanssa pukeutua kerroksiin. Tänä vuonna, kuten myös edellisenäkin, harmittaa, kun niin iso osa vaatekaapin sisällöstä vain pölyttyy hyllyillä. Kaipaan inspiraatiota pukeutumiseeni, kun musta tuntuu, että kierrätän aina samoja asukokonaisuuksia, joiden tiedän sopivan päälleni ja istuvan hyvin tai päinvastaisesti olevan tarpeeksi säkkejä malliltaan. Paras paikka löytää inspiraatiota on Pinterest. Tosin täytyy samaan hengenvetoon todeta, että sieltä löytyy melkoisen paljon enemmän lämpimien ilmojen asukokonaisuuksia kuin tänne kylmään Pohjolaan sopivia. 

Mä olen jonkin verran kierrellyt kauppoja, vaikken mitään raaskikaan itselleni ostaa. Huomaan, että alla olevasta kollaasista löytyykin muutamia samantyylisiä vaatekappaleita kuin joihin olen iskenyt silmäni. Tänä talvena mua houkuttelevat:

Verkkosukkahousut - Saisin koottua tosi samanlaisen asun kuin ensimmäisessä kuvassa! Mietin vain, että näyttäisinkö verkkosukkikset jalassa aivan joulukinkulta... Alle pitäisi tietysti laittaa paksummat sukkahousut, mutta asu ei siltikään sopisi kovin kylmälle säälle. 

Neuleet twistillä - Isot hihat, kirjailut, röyhelöt - AAH! Haluan niitä mun neuleisiini. Kun on päällä kiva neule hauskoilla yksityiskohdilla, näyttää perus farkkuasukin heti mielenkiintoisemmalta. Jokaisella pitäisi olla vaatekaapissa perusvaatteita kivalla twistillä!

"Aviator jacket" - Mä oon fiilistellyt lentäjäntakkeja mooonta vuotta! Jostain syystä en ole vielä hankkinut sellaista itselleni, vaikka olenkin aivan älytön takkihamsteri. Näissä takeissa viehättää pehmeän teddykarvan tuoma kontrasti kovien solkien ja nahan rinnalle. Voi hitsiläinen, pitäiskö mun vihdoin ja viimein hankkia tuollainen itselleni! 

Kuvat Pinterestistä

Tummanharmaa, muhkeat beaniet - Musta väri tuntuu monesti liian kovalta mulle, vaikka enenevissä määrin viihdynkin siinä. Tästä syystä olen ihastunut tummanharmaaseen! Mulla on yksi aivan ihana tummanharmaa oversize-neuletakki, joka näkyy tässä asussa. Mä voisin viettää koko talven tuossa neuletakissa! Bikbokin tummanharmaa villakangastakki (täällä ja täällä) on mun ikisuosikkini myös.   //   Tänä talvena, kuten myös edellisenäkin, muhkeat beanie-pipot on kova juttu. Tällä hetkellä mulla on ainokaisena keskiharmaan sävyinen, jonka oon ostanut Tukholmasta toissa vuonna. Haluaisin näitä pipoihanuuksia useammassa värissä!

Teddy-takit - Oon haaveillut muutaman vuoden ihanan pehmeästä, lämpimästä teddykarvatakista. Vihdoin tänä talvena ostin sellaisen itselleni! Mitään muuta takkia en olekaan sitten käyttänyt. Edellisissä asukuvissa tämä ihanuus näkyikin jo ja veikkaan, että tulette näkemään sitä kyllästymiseen asti.

Kipparilakki -  Tässä viimeisessä asussa viehättää ihanan neuleen lisäksi kipparilakki. Mulla on itsellänikin sellainen, mutta aivan liian harvoin päädyn pukemaan sen päähäni. Nostin kuvan tähän, jotta muistan kaivaa sen taas esiin ja yhdistää sen jonkun ihanan neuleen kanssa! Ensin vain pitää löytää jostain joku kiva neule twistillä. ;)

Mitä löytyy sun talven must-hankinnat- tai lempparit-listalta?   

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti