1. syntymäpäivä - miten me juhlittiin?

10. marraskuuta 2017

Olin aivan varma, että olisin tänään jatkuvasti kyynel silmäkulmassa, mutta toisin kävi! Mun vauvani täytti vuoden, eikä hän muuttunut yhtään isommaksi silmissäni. Pelkäsin, että koska Noel laskettaisiin pian taaperoksi, mun vauva jotenkin katoaisi. Toisin kuitenkin kävi! :D Ikuinen äidin vauva. 

Me haluttiin viettää perheen kesken Noelin syntymäpäivää jotenkin spesiaalisti. Nikellä kävi hyvä tuuri, kun yövuoro sattui juuri edeltävälle yölle, joten hän pääsi viettämään meidän kanssamme syntymäpäivää jo aamupäivästä lähtien.

Heräsin Noelin kanssa ennen kuutta aamupalalle, jonka jälkeen mentiin takaisin nukkumaan. Herättiin klo 9.30 aikoihin, leikittiin hetki olohuoneessa ja katsottiin Muumeja, syötiin lounasta ja sitten Nikke jo heräsikin. 


Mä olin päättänyt, että tekisin meille välipalaksi amerikkalaisia pannukakkuja Noelin syntymäpäivän kunniaksi, joten aloin tuumasta toimeen pojan herättyä päiväunilta. Pannarien päälle laitettiin granaattiomenaa, banaania, hunajaa, turkkilaista jogurttia sekä mustikoita, jotka tosin puuttuvat kuvasta. Pannareita tuli jättimäinen kasa! Vaikka syötiin kaikki useampi pannukakku, niitä jäi vielä seuraavaa välipalaa varten. Noel taisi syödä neljä tai viisi, mistä voi päätellä, että taisi olla melkoisen maukasta!

Me oltiin ehkä vähän tylsiä vanhempia, kun ei ostettu Noelille syntymäpäivälahjaa. Ajateltiin, että lauantain juhlissa Noel tulee saamaan niin monta pakettia, että tuskin jää kaipaamaan lahjaa meiltä. Päätettiinkin siis panostaa elämyslahjaan Hoplop-reissun muodossa! Välipalan jälkeen startattiin auto kohti Vantaanportin Hoplopia. Noel on käynyt kahdesti pienemmässä sisäleikkipuistossa Itiksen vieressä, joten hän oli aivan ihmeissään Hoplopin valtavuudesta. Hän oli supersuloinen osoitellessaan kysyvästi joka puolelle puistoa! Varsinkin suuret, värikkäät eläinhahmot olivat Noelin mielestä selvästi kivoja. Täytyy varmaan myös mainita, että Nikke oli myös aivan innoissaan - tottakai... Arvasin, että Niken sisäinen pikkupoika nostaisi päätään, vaikka hän alkuun yrittikin esittää coolia. ;)


Me pyörittiin pääasiallisesti pienten alueella, mutta tutkittiin tarkasti myös puiston muut nurkat. Nikke uskaltautui Noelin kanssa laskemaan rengasliukumäestä (Vai mikähän se mäki on nimeltään, jossa lasketaan uimarenkaan näköisellä jutulla alas?). Mä oon niin nössö, että jäin kannustamaan alas sekä tietysti ottamaan ensimmäisen laskun videolle. Ai että, miten mua nauratti, kun Noel oli laskun aikana hiukset vauhdista suoraan pystyssä, silmät lautasina, suu tiukasti kiinni ja kädet jännittyneinä antaumisasennossa sivuilla. :D  Jokaisen laskun jälkeen hän naurahti innostuneesti, joten jännityksestä huolimatta hänellä taisi olla tosi hauskaa. Hoplopin jälkeen hurautettiin ruokatankkauksen jälkeen Prismaan ostamaan leivontatarvikkeita lauantain syntymäpäiväjuhliin. Me osuttiin mahtavaan aikaan kaupalle, sillä siellä oli juuri alettu jakamaan ilmapalloja lapsille. Noelkin sai tietysti omansa! Ja voi kuulkaa, miten onnellinen meidän pieni synttärisankari oli omasta ilmapallostaan! Noel päästeli koko loppureissun ajan ilonkiljahduksia ja naurahduksia. Tietysti kaikista hauskinta oli nykäistä palloa niin, että se osui äidin päähän. :D

Me oltiin kotona vasta vähän ennen seitsemää, joten oli kiireellä aloitettava Noelin iltatoimet. Iltapalan ja -pesujen jälkeen sänkyyn jäi erittäin väsynyt, mutta tyytyväisen ja onnellisen oloinen poika. Noelin nukahdettua, minä ja Nikke halattiin toisiamme onnesta soikeina ja todettiin, että oltiin onnistuttu tekemään Noelin ensimmäisestä syntymäpäivästä tosi kiva. ♡ 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti