Mini+tyyli: SYYSINSPIRAATIOTA PIENEN POJAN PUKEMISEEN

29. elokuuta 2017

Ai vitsit, miten mä rakastan inspiroitua oman vaatekaapin sisällöstä! Tai no, tällä kertaa inspiroiduin Noelin vaatteista. Onneksi edes jostain, koska syksy on mun lempiaikaa pukeutumisen suhteen. Tänä syksynä mun oman vaatekaapin sisältö nimittäin ärsyttää, koska vain murto-osa sen sisällöstä näyttää mun päälläni tällä hetkellä hyvältä ja tekisi mieli laittaa myyntiin 80% mun vaatteista. Ihanaa, että mulla on pieni puettava, jotta saan edes vähän käyttää mun "stailistin" taitoja. ;) 

Esittelin teille meidän pojan asun parisen viikkoa sitten ja kysyin, josko teitä kiinnostaisi nähdä, millaisia vaatehankintoja olen tehnyt Noelille syksyksi ja talveksi. Pari kiinnostunutta vastausta sain onnekseni, koska halusin tosi kovasti tehdä tämän postauksen! Olisin kyllä varmaan muutenkin tehnyt, mutta musta on ihana kuunnella teidän toiveita myös.

Mä olenkin maininnut täällä, että pyrin ostamaan mahdollisimman paljon kirppikseltä. Koska Noel on nyt sellaisessa koossa, että siistejä housuja ei juurikaan löydy kirppiksiltä, ollaan ostettu niitä uusina. Osa näistä vaatteista on ostettu jo vuosi sitten, osa saatu lahjaksi ja osa ostettu vasta vähän aikaa sitten. Adidas-verkkaripuvun Noel sai viime jouluna lahjaksi ja Hi-tekstillä oleva kollaripaita on ostettu viime kesänä Dublinista, kun ei vielä tiedetty, että kasvoiko mun masussani tyttö vai poika. Verkkariasu jää varmasti säästöön tulevalle sisarukselle ja paita menee Noelin vauvalaatikkoon - ihana muisto!

Mutta nyt, höpöttelyt sikseen! Rullailkaapas alaspäin inspiroitumaan pienen pojan syystyylistä. :)

Paita: KIRPPIS / Takki: ADIDAS / Housut: ZARA
Koko asu: ZARA   Koko asu: ZARA
Bandana: HOUSE (PRISMA) / Kollaripaita: PRIMARK / Leggarit: MARKS & SPENCER    Kollaritakki: LINDEX / Paita: ZARA / Farkut: ZARA
     Neulehuppari: KIRPPIS / Paita: KIRPPIS / Verkkarit: ADIDASFlanellihuppari: H&M / Paita: KIRPPIS / Housut: KIRPPIS  
Paita: ZARA / Neulehuppari: KIRPPIS / Farkut: ZARA Pipo: LINDEX / Paita: H&M / Takki: ADIDAS / Housut: H&M
Huivi: EBAY / Paita: LINDEX / Housut: H&M   Paita: ZARA / Pipo: H&M / Farkut: ZARA
Neuletakki: ZARA / Body: KIRPPIS / Housut: KIRPPIS


Mehän Niken kanssa koottiin viime syksynä kahteen postaukseen asukokonaisuuksia, joiden avulla vertailtiin, että oliko meillä samanlainen maku lapsemme pukeutumisen suhteen. Palasin äsken Jos meille tulisi poika -postaukseen todetakseni, että eipä se meidän maku ole kamalasti muuttunut vuodessa. Yhä edelleenkin voisin pukea Noelin noihin samoihin asukokonaisuuksiin. Täytyy vielä erikseen taas taputtaa Nikkeä olalle siitä, miten hyvin hän suoriutui omien asukokonaisuuksien kokoamisesta. Se yllättää mut edelleen! :D

Mitäs tykkäsit asukokonaisuuksista? Löysitkö ehdotonta lempparia? 

6 kommenttia :

 1. Ihania kokonaisuuksia! Meiltäkin löytyy aika paljon harmaata ja nuo samaiset camocollarit löytyy myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näistä tuli omasta mielestänikin tosi onnistuneita. En malttais odottaa, että saadaan kaikki vaatteet käyttöön. :D

   Harmaa on kyl hyvä ja helppo väri. Camohousut Noel sai mammaltaan just viime viikonloppuna. Mun äiti tuntee kyllä meidän maun. ;)

   Poista
 2. Kerrassaan ihania vaatteita ja kokonaisuuksia! Minusta on ihanaa kun suunittelet niin hyvin mitä puet Noelille päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta on ihana miettiä asukokonaisuuksia. Onneksi on vielä useampi vuosi edessä niin, että Noel antaa äidin ja isin valita vaatteet. ;)

   Poista
 3. Ihania asuja. Keltainen huppari pistää hyvällä tavalla silmään. Zarasta saakin näköjään tosi kivan näköisiä vaatteita lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi! :) Me rakastuttiin tuohon huppariin ihan täysillä! Varmaan arvasitkin Disney-aiheisesta printistä.. ;)

   Poista