Elämäni merkityksellisin vuosi

31. joulukuuta 2016

Instagramin kautta on vuodenvaihteen lähestyessä mahdollisuus koota yhteen kuvaan yhdeksän sinä vuonna suosituinta kuvaa. Koska olen aktiivinen Instagramin käyttäjä, oli mun teetettävä oma kollaasini tietysti. Ensin latasin vuoden 2016 kollaasin, mutta sitten keksinkin vertailla, että miten vuoden 2015 suosituimmat kuvat eroavat tästä vuodesta.

Yllä on vuoden 2015 suosituimmat kuvani Instagramissa. Aika monta selfietä löytyy yhdeksän suosituimman joukosta. Niiden kavereina on syksyn pukema kotikatumme, croissanteja muistuttavat korvapuustini sekä Niken mulle tekemä Lumikki-tarra tietokoneeseeni. Kaikki siis aika merkityksettömiä liibalaaba-kuvia, jos verrataan alla olevaan tämän vuoden kollaasiin. Vertailtaessa nimittäin korostuu jotenkin tosi hyvin se, miten merkityksellinen ja tapahtumarikas tämä vuosi 2016 on mulle ollut. Kaikki vuoden 2016 tärkeimmät hetket ja kuvat nimittäin löytyvät kollaasista.  1. Tämä on yksi ensimmäisistä vastasyntyneestä Pärskystä otetuista kuvista. 
 2. Tähän kuvaan on taltioitu ensimmäinen hetki, kun uskalsin sektion jälkeen napata Pärskyn syliini seisoessani. Kyllä muuten tuntui ihanalta, mutta samalla jännittävältä, pidellä omaa lasta näin! 
 3. Tässä kuvassa ollaan Niken kanssa Dublinissa. Taidan olla raskausviikolla 19 tai 20. Tällä kuvalla julkaisin raskausuutiseni Instagramissa. 
 4. Meidän pieni Pärsky-tonttumme ensimmäisenä jouluaamunaan ♡
 5. Nikke otti musta 30. raskausviikolla ensimmäiset "virallisemmat" masukuvat. Tuntuu ihanalta näin jälkikäteen katsella näitä kuvia. Masuikävä on kieltämättä, mutta onneksi sylissä oleva tissitakiainen helpottaa ikävää... ;)
 6. Meidän pieni perhe Pärskyn ristiäisissä ♡ Unohdettiin ottaa perhepotretti, joten rajasin tämän mun perheeni kanssa otetusta kuvasta.
 7. Tämä on muistaakseni napattu lähtiessämme Pärskyn ensimmäiselle kauppareissulle. Muistan, miten ylpeä olo mulla oli!
 8. Äidiksi tulemisen lisäksi koin elämäni toiseksi suurimman saavutuksen keväällä: valmistuin kasvatustieteen maisteriksi (luokanopettajaksi) Helsingin yliopistosta! Mulla on nyt ammatti, ja olen hitsin ylpeä siitä!
 9. Elämäni miehet samassa kuvassa! ♡ Tässä ollaan juuri lähdössä sairaalasta kotiin.

Vuosi 2016 jää muistoihini elämäni tapahtumarikkaimpana, ja ehkä sitä myötä myös haastavimpana vuotena. Paljon oli sulateltavaa kaikkien suurien elämänmuutoksien keskellä, mutta en ole varmaan ikinä ollut onnellisempi!

Toivon vuodelle 2017 paljon rakkautta, terveyttä ja sopivia haasteita, joiden myötä toivon kasvavani ja kehittyväni sekä äitinä, kumppanina että tietysti ihan Millana. Elämän ihanuus ja kamaluus on just siinä, ettei ikinä voi tietää, mitä eteen tulee!

Mahtavaa uutta vuotta just sulle! Tuokoon se mukanaan paljon rakkautta, lämpöä ja onnea! ♡


2 kommenttia :

  1. oi. ompas ihania kuvia. liityin seuraamaan sinua ja tervetuloa seuraamaan myös meitä <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Käyn ehdottomasti parempana hetkenä tutustumassa sun blogiisi. :) Nyt painan pään tyynyyn ja meen nukkumaan!

    VastaaPoista