Hankintoja vauvaa varten

6. lokakuuta 2016

Pari viikkoa sitten vietettiin Niken kanssa yhteistä vapaapäivää shoppaillen Pärskylle kaikenlaista kivaa. Edellisen ostossaaliin vauvalle näet muuten tästä postauksesta KLIK!. Ekassa ostossaaliissa oli kaikenlaista tarpeellista, tässä uudessa satsissa taas enemmän kaikkea kivaa "ylimääräistä". Isoimmat ostoksethan on jo kaikki tehty; turvakaukalo ja telakka, sitteri, vaunut, pinnasänky, hoitopöytä, lämpöpussi, kylpyamme... Kaikki on vielä toistaiseksi ollut paketissa, mutta huomenna perjantaina vihdoin pidetään kokoamistalkoot mun perheeni kanssa! Nikke ei ole antanut mun koota sänkyä ja hoitopöytää ennen äitiyslomani alkamista, mutta onneksi vihdoin lauantaina on odotettamani päivä! ;) 

Tällä kertaa oikeasti tarpeellisia ja jo etukäteen suunniteltuja ostoksia olivat Aventin käsikäyttöinen rintapumppu sekä BabyBjörnin sitteriin sopiva lelukaari. Mietin käsi- ja sähkökäyttöisen pumpun välillä, mutta totesin, että käsikäyttöinen on mulle toivottavasti riittävä. En usko, että pumppaamiselle tulee iso tarve, sillä yritän saada imetyksen toimimaan vaikka mikä olisi! Sen verran helpompi on kuitenkin olla ja elää, kun ruoka kulkee aina mukana. Joten vaikka hammasta purren ja vollottaen yritän saada imetyksen sujumaan.

Nikke halusi ostaa Pärskylle pääkallotutin ja viiksikuvioisen tuttinauhan. Nikke itse fiilistelee merirosvoja, joten en yhtään ihmettele, että tulevan isin mielestä pojalle oli saatava juuri tuo tutti. ;) Pacman-kuvioinen tuttinauha löytyi muuten kirppikseltä jonkun itsetekemänä. 

Musta on mahtavaa, että Nikke on niin innolla mukana tässä raskaudessa ja jopa kaikessa vauvashoppailussa. On tärkeää ottaa hänet mukaan päättämään esimerkiksi leluista ja tuteista, vaikka hänen valintansa eivät mun lemppareita aina olisikaan. Pärsky on kuitenkin meidän molempien vauva ja haluan, että molemmat saadaan nauttia tästä esikoisen odottamisesta niin paljon kuin mahdollista. Tulevan isän rooli odotusaikana on kuitenkin niin minimaalinen, että tällaisilla pienillä jutuilla voi ottaa isänkin mukaan odotukseen. 


Me molemmat rakastuttiin tuohon susipehmoleluun! Se on niin suloinen kaikessa rumuudessaan! Se sai jo nimen Susi Hukkanen. Tuo on musta ihanaa vaihtelua kaikille överisöpöille leluille. Sen toinen jalka on toista pidempi, silmät eriparia ja kädet pyörivät ympyrää. Ihanan täydellinen Susi Hukkanen kaikessa epätäydellisyydessään, ihan niin kuin me kaikki. ;)

Jos Susi Hukkanen oli ostettava sen sympaattisen rumuuden vuoksi, oli tuo koalalelu saatava sen suloisuuden takia! Melkein aloin hormonipäissäni itkemään, kun näin tuon. Katsokaa nyt sen isoja silmiä ja ystävällisiä kasvoja! Lelun väritkin on musta ihanat. Mä valitsin mobilen, joten Nikke sai valita pinnasänky-/kaukalolelun. Hänestä kaikista kivoin Pärskylle oli tuo Mamas & Papas:n versio. Mä olisin päätynyt tylsästi ostamaan "korkkiruuvilelun" samasta sarjasta kuin mobilen (Done by Deer), mutta onneksi Nikke on välillä järjenäänenä miettimässä, mikä vauvalle olisi kivoin ja aktivoivin. Tuossa on kuitenkin enemmän värejä kuin mun suosikissa ja eri tuntuisia hipelöitäviä. Lisäksi ostettiin tuollainen purulelu helpottamaan ikenien kutinaa sitten, kun hampaat alkavat puskea esiin, vaikka voi sen aiemminkin ottaa käyttöön. 

Nyt olisi ostoslistalla vielä maidonkerääjät, liivinsuojat, vauvapumpulipuikot ja vaipat ainakin. Luulen, että hoitopöydälle joudutaan ostamaan jotain koreja tai muita, joilla sen saa toimivammaksi. Mutta siis ihan loppusuoralla ollaan hankintojen suhteen! Enää puuttuu Pärsky.  

2 kommenttia :

  1. Ah, mulla on kyllä herkkä kohta kaikille pehmoleluille, joten musta sekä susihukka että koala ovat aivan hullun sympaattisia <3 :D

    VastaaPoista