Jos meille tulisi tyttö...

19. syyskuuta 2016

Näin me puettais hänet!

Julkaisin viime kuussa postauksen, jossa Niken kanssa kokosimme omat kollaasimme siitä, miten pukisimme Pärskyn, mikäli hän olisi poika. Ajatushan lähti siitä, että koska en halua pukea tulevaa lastamme "ihan mihin tahansa", mietin voinko luottaa siihen, että Nikke osaisi hänet pukea tyylikkäästi mun poissaollessa.  Postauksen näet tästä KLIK, voit käydä itse arvioimassa, miten Nikke onnistui poikaa pukiessa. ;) Tälläkin kertaa kaikki kollaasien tuotteet on valittu H&M:n nettikaupasta Tyttövauvat 68-98cm -kategoriasta.

Tyttöä pukiessamme teimme molemmat täysin itsenäisesti neljä kollaasia, jotka ovat Kotona, Kaupungille, Vierailu / Juhla sekä Villi kortti. Nikelle tytön asujen keksiminen oli luonnollisesti paljon hankalampaa, mutta alkukankeuksien jälkeen pääsi hänkin vauhtiin ja taas innostuneesti keksi erilaisia asukokonaisuuksia. Hyvä Nikke! 


Voi, miten kivan asun Nikke kokosi! Kotiasussa pitääkin olla mukavia ja joustavia vaatekappaleita. Harmaa on itselleni turvaväri, joten varmaan siksikin tämä kokonaan harmaa asukokonaisuus on tosi paljon mun mieleeni! Nikke kommentoi mun kokoamaani asua millamaiseksi ja varmaksi asukokonaisuudeksi. Ilmeisesti siis tykkäsi! :P

Molemmissa asuissa on farkkua ja pehmeyttä. Niken asu on musta suloisempi ja söpömpi kuin mun hiukan "katu-uskottavampi" asuni, mikä tavallaan yllättää mut! :D Niken mielestä mun kokoamani asu on magee ja cool kid.Niken kokoamassa asukokonaisuudessa on musta ranskattaren fiilistä. Johtuu varmasti tuosta kirkkaanpunaisen ja raidan yhdistelmästä, siitä jotenkin tulee aina Ranska mieleen. Hauska valinta laittaa farkkulegginsit mekon kanssa. Uskon, että toimis ihan hyvin - varsinkin tuon söpön pannan kanssa. Mun asussani on Niken mielestä kiva yhdistelmä tyttö- ja poikamaisuutta. 
Hihii, Niken asussa on paljon pupuja! Pupujutut onkin tosi söpöjä. Tämä on ihan älyttömän suloinen asu! Kukkakumpparit kruunaavat kokonaisuuden. Hyvä Nikke! :) Nikke kommentoi mun asuani kivaksi ja talviseksi. :D Tykkäsi kuulemma, mutta kommenttien keksiminen on hankalaa. :P


Yhteisiä huomioita:
- samanlainen värimaailma, yleensä yksi värikkäämpi vaatekappale asukokonaisuudessa
- Niken tyyli on yllättäen söpömpi kuin mun (Niken kommentti: Tytöt on söpöjä!)
- Poikien vaatteissa vierastetaan sinistä ja autokuvioisia peruspoikavaatteita, tyttöjen vaatteissa vaaleanpunainen ja muu tyttömäinen ei tunnu vieraalta.


No, mitäs mieltä olette? Miten me selvittiin? Mä sanoisin, että hyvin mielin voisin tyttäremmekin jättää iskänsä puettavaksi. Niken kokoamista asuista ehkä huomaa, että tyttöjen vaatemaailma on Nikelle vieras, mutta ihan tosi kivoja kokonaisuuksia hän silti sai kootuksi.

Iso kiitos Nikke, että lähdet aina isolla innolla mukaan mun postauksiin! Oot mahtava! ♡ Psst... Muistakaahan, että myös Nikelle voi esittää kysymyksiä tämän postauksen kommenttilootaan.

10 kommenttia :

 1. Hyvin samankaltaisia asuvalintoja ja kaikki tietenkin aivan ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on onneksi tosi samanlainen maku. :P

   Poista
 2. Tuttuja vaatteita vilahteli siellä! :) Meillä on ihanasti asuvalikoima laajentunut siis tooooodella paljon kun ollaan siirrytty 92-98 cm vaatteisiin. Niitä löytyy jo isojen tyttöjen osastolta, joka on ihan valtava verrattuna vauvanvaatevalikoimiin. Siihen on teillä vielä vähän matkaa, mutta tyyli-ihmisenä tuut olemaan varmasti ihan intona kun päästään tuohon virstanpylvääseen! :D Teille tulee tyylikäs vauva, oli hän sitten tyttö tai poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, innolla odotan jo vaatteiden puolesta, että päästään siirtymään isompiin kokoihin. :D Vauvapuoli varsinkin on tosi ykspuolinen...

   Kiitos! :)

   Poista
 3. Tää oli kyllä ihan hullun hauska postausidea! :) Tosi kiva nähdä, mitä kumpikin valitsisi! :) Ja näyttäisi myös sille, ettei teillä ole hirveitä taisteluita luvassa pikkuisen vaatteista. Aika samaa tyyliä kuitenkin tosiaan :) Lasten vaatteet on kyllä niin suloisia, kunpa pääsisi itsekin valitsemaan niitä lähivuosina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Tätä oli kyllä hauska tehdä. :P Odotan innolla, että pääsen pukemaan meidän pikkuista. :P Toivotaan, että säkin pääset samaan hommaan lähivuosina. <3

   Poista
 4. Hei, koitan sanoa asiani mahdollisimman ystävällisesti.
  Vauva ei ole nukke, jota puetaan ulkonäkö keskeisesti.
  Vauvan pukeutumisessa tärkeintä on materiaalien laatu, lämpö ja mukavuus. Keinokuidut eivät tunnu hyvältä, tai pidä lämpimänä.
  Takit on tosi epäkäytännöllinen, koska jos on niin kylmä että takkia tarvitaan tarvitsee vauva myös jalkoihin lämmintä. Haalari on parempi.
  Farkut pikkuisella voi näyttää hauskalta, mutta ovat jäykät ja rajoittavat vauvan liikkeitä.
  Vauva makoilee suurimman osan ajasta ja jos selässä on jotain mikä painaa, saumat tai housujen vyötärö niin se tuntuu tosi ikävältä.
  Monet vauvat eivät pidä pukemisesta ja riisumisesta, siksi vaatteet kannattaa olla mahdollisimman helppoja, että ne saa nopeasti päälle ja pois. Pukluja tulee ja vaippa falskaa.

  Kolmen vauvan kokemuksella sanoisin että parhaita vaatteita vauvalle ovat pehmeät puuvillaiset ja villa/silkki vaatteet, potkuhousut, puolipotkuhousut ja bodyt, haalarit ja koko pyjamat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huolestasi, mutta kaikki pointtisi ovat meillä kyllä itsestäänselvyyksiä. :) Elämän ei aina tarvitse olla niin vakavaa, tämä postauskin on leikkimielellä toteutettu.

   Poista
  2. Ensinnäkin, ihan superhauska postausidea! Munkin täytyy jossain välissä tehdä tämmöinen. Veikkaisin, että useimmat hoksaavat heti että postaus on tehty leikkimielellä ja luulisi tosiaan, että nuo kaikki anonyymin kommentoijan listaamat seikat ovat vanhemmalle (tai yleisesti aikuiselle ihmiselle :D) täysiä itsestäänselvyyksiä! Hassua silti, että joku kokee tarpeelliseksi muistutella, heh. Enpä kyllä toisaalta usko, että se vauva siitä pilalle menee vaikka joskus hulluttelun vuoksi pistäisi farkut jalkaan tai takin päälle ;D

   Poista
  3. Samaa mieltä oon sun kanssa kaikesta Iines. :)

   Kiva kuulla, että tykkäsit postausideasta! Tee ihmeessä oma. ;)

   Poista