Bohemian Mama

16. syyskuuta 2016

Huh, miten musta tuntuu, että on ollut niin kiireinen viikko, etten ole edes ehtinyt tänne blogiin kirjoittamaan? :D Nikke oli kolme päivää sairaana, joten mun kiireeni koostui yhteisestä ajasta sohvalla pötkötellen... Ei mulla kai mitään oikeaa kiirettä oikeasti ole ollut, mutta tuntui kivalta ottaa pientä blogilomaa, ja nauttia Niken seurasta vielä, kun ollaan ihan kahdestaan. 

Eilen ajelin Espooseen juhlimaan mummoni 95-vuotissyntymäpäivää. Kunnioitettava ikä mun mielestäni! :) Mummon pienessä huoneessa olikin tungosta, kun siellä oli mun lisäkseni äitini, iskäni, pikkusiskoni, molemmat enoni, toisen enon puoliso ja yksi serkuistani. Mummoni rakastaa kukkia, joten osasinkin odottaa, että oman kimppuni lisäksi pöydät pursuisivat kukkia! Kyllä muuten jäi ihana kukkaloisto mummoani ilahduttamaan. 


Tänään mä heräsin virkeänä klo 6.30 kahdeksan tunnin unien jälkeen. Tai ainakin luulin olevani virkeä... Tein Nikelle ja itselleni aamupalan, söin, Nikke lähti töihin ja mä menin sänkyyn lukemaan Camilla Läckbergin Leijonankesyttäjä -dekkaria. Sitten huomasin, miten silmäluomeni alkoivat tuntumaan raskailta, joten ajattelin, että torkun hetken. No, mähän heräsin sitten kolme tuntia myöhemmin klo 11 jälkeen. Hupsista! Siihen meni tehokas ja touhuntäyteinen aamupäivä, niin kuin aiemmin suunnittelin. Toisaalta taas kyllä hyvä, että sain nukuttua, koska selvästi tarvitsin unta. 

Tämä ilta menee valmistellessa huomisia tupareita. Ollaan kutsuttu reilu parikymmentä ystäväämme juhlimaan uutta kotiamme. Samalla tietysti nämä ovat viimeiset juhlat ennen Pärskyn syntymää, joten ehkä siinäkin on syytä juhlaan! ;) Mulla on juhlamenu vielä täysin auki, aiempaa helpommalla ajattelin kuitenkin mennä, koska ei vaan jaksa touhuta samalla tavalla. Ollaan muistaakseni myös aina hukuttu ruokaan juhlien jälkeen, joten tuskin kovin paljoa edes tarvitsee valmistaa. Jotain makeaa ja pikkusuolaista. Eiköhän me sillä saada pidettyä vieraamme tyytyväisinä. 
Tässä asussa vietin viikko sitten treffipäivää Niken kanssa, kun mentiin Flamingoon päivänäytökseen katsomaan Teit meistä kauniin (TYKKÄSIN!). Halusin päälleni jotain mukavaa, jotta jaksaisin paremmin istua elokuvan ajan. Kiristävät vaatekappaleet olivat siis kieltolistalla, joten aloin suunnittelemaan asuani mammaleggareiden ympärille. Kaikki aiemmat yhdistelmät tylsistyttivät, joten halusin keksiä jotain uutta. Olin jotenkin kuvitellut, ettei tuo tunika toimisi vauvamasun kanssa, mutta onneksi päätin kuitenkin kokeilla sitä! Sehän on nimittäin oikein ihanannäköinen vielä. Veikkaan, että kuukauden päästä helma alkaa olla edestä liian lyhyt, joten täytyy ottaa mekkonen nyt tehokäyttöön. Pitkän villatakin vetäisin lämmikkeeksi ja tekemään kokonaisuudesta "slimmimmän" ja siromman. Maiharit tietysti jalkaan kontrastin vuoksi ja hattu päähän viimeistelemään tämä Bohemian Mama -look. ;)

Mulla ei läheskään aina nyt raskausaikana ole ollut millamainen olo vaatteissani. Aika monta suosikkia on jäänyt kasvavan masun takia kaapin perälle. Aiemmin suosin oversize-vaatteita, mutta mahan kanssa niissä tulee helposti muumimainen olo. Olen siis joutunut omaksumaan melko erilaisen tyylin kuin ennen raskautta. Tässä asussa mulla oli kuitenkin yhtä millamainen olo kuin ennen raskautta. Tämä tuntui niiiiiiin omalta! Musta tuntuu, että näistä kuvistakin välittyy se itsevarmuus ja hyvä olo, mikä mulla tuona päivänä oli. Näytän onnelliselta. :)

Neule / Lindex     Tunika / Mango     Legginsit / H&M MOM     Hattu / 2nd hand     
Laukku / Rebecca Minkoff     Kengät / Dr Martens

Keskiviikkona muuten tuli tasan kaksi kuukautta laskettuun aikaan. Hurrrrrjaaaa! Tässähän pitää oikeasti kohta koota pinnasänky, hoitopöytä ja ostaa viimeiset puuttuvat jutut! Äsken tein kotimaisista omenoista sosetta pakkaseen vauvaa varten. Kokoajan vaan tulee konkreettisemmaksi vauvan saapuminen. Ihanaa! Mä odottelen, että tuleekohan tässä paniikkia vielä synnytykseen ja äidiksi tulemiseen liittyen. Jotenkin musta tuntuu, että ei tuu. Silloin heti plussauksen jälkeen mä panikoin ja käsittelin muutaman viikon tunteitani tämän elämäni suurimman asian suhteen. Ehkä siksi koko tää raskaus prosessina on tuntunut tosi helpolta. 

Nyt mun on lopetettava höpötteleminen ja alettava meikkailemaan. Kauheasti ois taas asiaa, mutta jotain on jätettävä seuraaviinkiin postauksiin. ;) Sain muuten postaustoiveen, jossa toivottiin kysymyspostausta Nikelle. Sellainen ainakin on lähitulevaisuudessa tulossa. Ajattelin, että siinä samalla voi sitten esittää mullekin kysymyksiä, joten pistäkäähän aivosolut jo raksuttamaan. Palailen ihan kunnon postauksen kera, kun on aika alkaa esittämään kysymyksiä! :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! NAUTTIKAA! ♡

4 kommenttia :