Vinkkini raskausajan pukeutumiseen

26. elokuuta 2016

Kun raskausajan pukeutuminen kyllästyttää:Vaihtele asusteita asun mukaan! Kokeile, miten asun fiilis muuttuu, jos laitat kengiksi maiharit, converset tai syysnilkkurit. Entäs jos kääräiset housunpuntteja vähän ylemmäs? Muista myös vaihtaa laukkua välillä. 
    
Laita huulipunaa! Huulipuna kirkastaa kasvosi, ja sävyä vaihtelemalla saat erilaisen fiiliksen asuihin. Vertaapa vaikka supernaisellista kirkkaanpunaista huulipunaa syksynsävyiseen tummaan luumuun. Aika erilaisilta näyttäisivät samassa asussa, vai mitä?

Korosta siroja osiasi! Jos olosi tuntuu pöhöttyneeltä ja tunnet muistuttavasi enemmän merinorsua kuin "entistä" itseäsi, kokeile kääräistä hihoja lyhyemmiksi, jotta ranteesi pääsevät esille tai laita vyötäröllesi ohut vyö korostamaan vauvamasuasi ja vyötäröäsi. Joskus myös housunpunttien kääräiseminen hiukan lyhyemmiksi piristää asua.

Kokeile jotakin uutta yllättävää yhdistelmää - ole rohkea! Itse yhdistin baari-iltoina käyttämäni paljettipaidan boyfriend-farkkuihin ja harmaaseen rentoon neuletakkiin. En olisi ikinä uskonut niiden sopivan yhteen, mutta asukokonaisuudesta taisi tulla yksi lemppareistani.

Älä unohda itseäsi kaikkien muutoksien keskellä! Muista, ettei äitiyden tarvitse tarkoittaa tyylinmuutosta "tuulipukumammaksi"! Äitejä on monenlaisia, monentyylisiä ja -näköisiä. 

Ota kuva asuista, joissa tunsit olosi hyväksi! Asukriisien yllättäessä on helppo selailla valmista kuvakirjastoa asuista. Mulla ei ainakaan pysy mielessä kaikki onnistuneet kokonaisuudet...

Ennen kaikkea: muista vaatia kehuja ja kauniita sanoja puolisoltasi! Raskaana ollessa olo ei läheskään aina ole kaunis, upea, seksikäs tai viehättävä. Muista siis aina välillä muistuttaa puolisoasi kehumaan sinua entistä enemmän. Kauniilla sanoilla ja hellyydenosoituksilla on ihmeellinen voima siihen, millainen olo itsellä itsestä on.

Kerro kommenttiboksiin omat vinkkisi! 

2 kommenttia :

  1. Ihana vinkki postaus (vaikka itselle ei olekaan ajankohtainen mutta who cares, mielenkiintoista luettavaa!) :) ♡

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista