Kaksplus.fi

Apua!

31. heinäkuuta 2016

Onpas ollut ihana palata tänne blogimaailmaan! Kiitos ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen. ♡ Voitte vain kuvitella, miten mua jännitti julkaista edellinen postaus. Teitte mun paluustani paljon miellyttävämmän! 

Mä olen pohtinut kovasti suuntaa, johon lähden blogiani viemään. On selvää, että raskauden ja tulevan vauva-arjen myötä blogini tulee muuttumaan. Se, millaiseksi tämä rakas "blogilapsoseni" lopulta muotoutuu, vaatii aikaa ja itsetutkiskelua. Se on satavarma, että asukuvia ja tyylipostauksia tulee blogistani edelleen löytymään. Ne on mulle itselleni niin tärkeitä, että hevillä en niistä luovu.

Entäs sitten muu sisältö? Musta olisi tietysti kiva jakaa kokemuksia ensiraskaudesta, odotuksesta ja äidiksi kasvamisen iloista ja kasvukivuista. Elämänmakuiset lifestyle-postaukset ovat kivoja, joten niitä on varmasti luvassa.

Koska olen itse vielä ulapalla sen suhteen, mitä aihepiirejä blogissani painottaisin, haluaisin kysyä teidän mielipiteitänne. Nyt on siis mahdollisuus vaikuttaa! Toivon kovasti, että käyttäisit hetken kirjoittamalla ajatuksiasi blogistani. Vaikka kirjoitankin tätä blogia itseni vuoksi, on kirjoittaminen paljon palkitsevampaa ja mukavampaa, kun tietää, että ruudun toisella puolen on joku, joka tätä lukee. Olet siis mulle tärkeä!


Nyt sulla on mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi näin:
 Toivo postausta. 
 Kerro, miksi Millamainen on kiva ja mikä saa juuri sut palaamaan tänne kerta toisensa jälkeen. 
 Anna palautetta: mitä muuttaisit, mitä et. 
 Kerro, mikä sua kiinnostaa! 

Arvostan palautettasi PALJON! Siitä kiitoksena, arvon jokaisen tähän postaukseen kommentoineen kesken pienen yllätyspalkinnon. Yksi kommentoija saa siis postitse pienen yllätyksen minulta. Muista siis laittaa kommenttisi perään sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaaOsallistumisaika arvontaan päättyy sunnuntaina 7.8. klo 20.00

16 kommenttia :

 1. Millaista on kiva lukea, koska se on inhimillinen, rento ja helppolukuinen :) Oot ainakin aikaisemmin kirjoittanut sellaisista aiheista, mistä itsekin voisin kirjoitella, jos blogia pitäisin. -Cali :) cal_1@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Mun toivepostaus kaikille tyylitajua omaaville: äitiysvaatevinkkejä!! Olen ihan ulalla aiheesta... :)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa raskausajan tyyli tai miten raskaus on siihen vaikuttanut, vauvalle hankitut tavarat ja etenkin hänen vaatteet :) raizzu@netti.fi

  VastaaPoista
 4. Hei! Tykkään blogistasi, koska se on ihanan kotikutoinen ja aito verrattuna johonkin hyvin ammattimaisiin blogeihin. Ja tänä todellakin vain postiitivisessa mielessä! :) Eniten kiinnostaa raskauden etenemiseen liittyvät kokemukset, vauvatavaroiden ja erityisesti vaunujen esittely! Opiskelen myös luokanopettajaksi, maisterivaihe starttaa syksyllä ja haaveillaan miehen kanssa vauvaa ensi vuotta silmällä pitäen. Saa nähdä miten käy, tärppääkö. Jännittää ainakin kovasti, mitä elämä tuo tullessaan
  ! :) Onnea Milla sekä valmistumisen että perheenlisäyksen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! :) <3 Toiveesi on kuultu.

   Tsemppiä loppupuristukseen ja uusiin tuuliin! <3

   Poista
 5. Henna28
  Minuakin kiinnostaa pukeutuminen, itsellä on noin 5 viikkoa vielä laskettuun aikaan, lueskelen mielelläni kaikenlaista elämänmenoa.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! :) Onnea matkaan viimeisille viikoillesi! <3

   Poista
 6. Mun mielestä sun blogi on ollut aina pirteä ja sulla on rento tyyli kirjoittaa :) ois kiva edelleen just lukea asupostauksia mutta myös kuulla ajatuksia äidiksi tulemisesta ja miten raskaus on muuttanut elämää :) myös ois kiva kuulla opejuttuja koska niiden takia tänne alunperin tulin (t. Luokanopeopiskelija)

  T. Emilia

  emilia.majaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ajatuksiesi jakamisesta! :) Toiveesi on kuultu. Opejutut tulevat varmasti jäämään vähemmälle viimeistään lokakuun alussa alkavan äitiyslomani vuoksi, mutta yritän keksiä jotain kirjoitettavaa siitä näkökulmasta kuitenkin. :) Tsemppiä opintoihisi! :)

   Poista
 7. Oon aina tykännyt sun asukuvista, vaikkei ne olisikaan aina ollut omaa tyyliä. Silti aina niin kauniita kokonaisuuksia ja kivoja kuvia. Sun kuulumisia on myös aina kiva lukea. Näiden lisäksi mää tykkään kaikista sisustus/koti-postauksista ja ihan arkisista kuvista.. vaikka kahvikupista jos se sun päivään on kuulunut :D tietty tuon ihanan elämänmuutoksen myötä kaikki raskauteen, äitiyteen ja vauvaan liittyvät jutut on todellakin tervetulleita <3 ja sun blogiin palaan aina varmaan sen vuoksi millanen persoona tekstien takana vaikuttaa olevan, niiin aito ja jalat maassa oleva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kirjoititpas kauniisti! Kiitos! <3 Mä voisin tosiaan ottaa haasteeksi taltioida arjen hetkiä enemmän. Vauva- ja raskausjuttuja on satavarmasti tulossa, koska niitä on nyt toivottu, vaikka toisin luulinkin. :D

   Poista
 8. Kaikki raskauteen liittyvä ja vauva-arki kiinnostaa minua :) Itsellä kohta vuoden täyttävä pallero :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! Kirjoitan mielelläni raskaudestani vertaistuen vuoksi. Veikkaan, että vauva-arkikin tulee blogissani näkymään. :)

   Poista