Japanilaista tunnelmaa höpinöiden kera

18. syyskuuta 2015

Pahoitteluni postaustauosta. Flunssa vei musta kaikki mehut. Viime viikonloppuna alkoi vasta lääkkeiden avulla helpottaa. Ilman kuumettakin voi olla superkehno olo... Onneksi, nyt voin tosiaan jo paljon paremmin. Alkoi kyllästyttää sairastaminen jo todenteolla.

En ole tehnyt mitään kummempia viime aikoina, oon ollut lähinnä kotona ja katsellut sarjoja, siivoillut ja tehnyt kouluhommia. Tällä viikolla meillä on ollut Lily-koirakaveri kylässä, mikä on ollut ihan yhtä ihanaa kuin aina aiemminkin! :) Tällä hetkelläkin meidän sängyllä kuorsaa ihana hauveli. Jos muuten haluat seurata enemmän mun puuhiani, kannattaa seurata mua Instagramissa. Mut löytää sieltä millamainen-nimimerkillä.

Nyt on kuulkaa muuten ensimmäinen kunnon syysmyräkkäpäivä! Mikäs ois mukavampaa kuin sytyttää kynttilät ja oleilla luvan kanssa viltin alla telkkaria katsoen. Tänäänhän alkaa uusi Vain elämää -kausi, joten entistä paremmalla omatunnolla saa linnoittautua telkkarin eteen. ;) Syysmyräkkäpäivissä on omanlaisensa taikansa. Ainakin silloin, kun ei tarvitse olla ulkona.
Tästä postauksesta piti tulla perinteinen asupostaus, mutta toisin kävi. Ostin muutama viikko sitten vanhan tutun Canonin 50mm:n objektiivin, koska edellinen katosi. Ajettiin Helsingin Roihuvuoren japanilaiseen puutarhaan ajatuksissamme superhienot asukuvat. No, eihän se "uuden" objektiivin kanssa kuvaaminen oikein onnistunut. Suurin osa kuvista oli epätarkkaa mössöä ja liian valoittuneita. Alla olevan kuvan tyyliset (=hyvinkin epäonnistuneet) kuvat tietysti onnistuivat parhaiten. Näinhän se aina menee. :D

Roihuvuoren japanilainen puutarha oli ihan kiva kuvauskohde. Kauheastihan nähtävää siellä ei ole, eikä se alueenakaan ole kovin iso. Kiva kuitenkin, että rakennetaan tavallisista puistoista poikkeavia alueita, joissa saa hetken kuvitella olevansa vierailla mailla. Mun yhtenä haaveena on päästä joskus Japaniin. Maan kulttuuri on niin kiehtovan erilainen – maisemista nyt puhumattakaan... Ehkä vielä jonakin päivänä saan toteuttaa haaveeni! Toisena matkustushaaveenani olisi muuten päästä Australiaan. Se haaveeni toivottavasti tulee ainakin toteutumaan, koska perheeseemme kuuluu australialainen lisäys. Hyvä syy siis tehdä reissu toiselle puolelle maapalloa! ;)

Biker vest / 2nd hand (Cheap Monday)     Sweater / 2nd hand (Issue 1.3)     Jeans / Only     
Bag / Rebecca Minkoff     Shoes / Vagabond


Vaikka tällä kertaa jäivät perinteiset asukuvapönötykset saamatta, näistä kuvista saa kuitenkin hyvän kuvan mun asustani. Valkoinen reilu ja paksuneuloksinen neulepaita on taas yksi Facebook-kirppislöydöistäni. Se näyttää kivalta boyfriend-farkkujen parina, mutta toimii erityisen kivasti pehmentävänä vastakohtana ronskille bikerliiville. Bikerliivi on yksi mun suosikki vaatekappaleista. Harmittaa vietävästi, että sen tekonahkapäällyste alkaa irtoilla niskasta. Osaako joku kertoa vinkin, jolla kuoriutumisen saisi estettyä/hidastettua? 

Nyt mun on lähdettävä ulkoiluttamaan Lilya. Pitäkää peukut pystyssä, ettei me lähdetä lentoon tuulen mukana. Ihanaa viikonloppua! 

6 kommenttia :

  1. Ihanan syksyinen asu :) Mä jumitan edelleen samoissa vaatteissa kun kesällä, pitäisi ehkä kaivaa neuleet sun muut esille jostain.. Vaiks tosin nämä lämpötilat on edelleen aika samoja kuin kesäkuussa :D

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että olet jo terveempi. Sairastelu on kyllä niin tylsää ja vie kaikki mehut vaikka ei olisi kuumetta:/ Tuo puisto näyttää ensimmäisessä kuvassa älyttömän kivalta ja siltä,että siellä olisi upea päästä kuvailemaan. Pitää laittaa paikka korvantaakse ja käydä katsastamassa ensi kerralla kun sinne suunnalle suunnataan :) Ja vaikka et virallisia asukuvia saanut niin kuvista silti näkee hyvin mitä sulla on ollut päällä ja tykkään! :) Ja sopiipas sulle myös hyvin tuo punainen huulipuna!

    VastaaPoista