Kaksplus.fi

Easy & Comfy

21. tammikuuta 2014


Alkuun ilmoitusluontoinen asia! Olen lisännyt jokaisen postauksen loppuun osion, jossa voitte ilmaista mielipiteenne juuri lukemastasi postauksesta. Asteikko on ★  /  ★ ★  /  ★ ★ ★ , jossa alin mahdollinen "arvosana" on loogisesti yksi tähti. Nyt siis jokaisella teillä on mahdollisuus ilmaista helposti yhdellä klikkauksella, mitä pidit postauksesta. Tietysti toivon, että mahdollisimman moni teistä kertoo mielipiteensä, jotta tiedän minkälaiset postaukset ovat tykättyjä. :)

Tiedättekös, mulla on ihan hirvittävän ihania opiskelukavereita! Yliopiston penkeille palaaminen tuntuu paljon mukavammalta ja helpommalta, kun on niin paljon ihania tyyppejä ympärillä. Oppitunneilla istuminenkaan ei ole kovin rankkaa... Eilen nimittäin soitettiin musiikindidaktiikan tunnilla kellopelejä, kanteletta ja improvisoitiin erilaisilla soittimilla eri vuodenajoille ääniä. Saatettiin myös "ajella mopolla" ringissä kävellen samalla pöristellen huulia. ;) OKL:ssa opiskelu on useimmiten aika mukavaa!

En aina jaksa miettiä yliopistolle pukeutumista. Eilen, herättyäni hieman ennen kuutta, en todellakaan jaksanut miettiä sitä tipantippaa, joten heitin niskaani jo aiemmin hyväksi havaitun kombon. Ulkovaatetukseksi valitsin mun lämpimimmät kengät ja takin. Mukavuus ennen kaikkea! (Varsinkin näin talvella...)Takki / Esprit     Pipo / Accessorize     Kaulahuivi / VILA (blogiyhteistyö)     
Flanellipaita / BikBok     Paita / GinaTricot     Farkut / VILA (blogiyhteistyö)     
Kengät / Dr. Martens

Ostin jo aiiiiiikoja sitten tuon flanellipaidan, mutten jostain syystä ole esitellyt sitä täällä blogissani, vaikka se on jo monesti ollut päälläni. Se on ihanan pehmeä, lämmin ja mukavan pitkä. Oikein mainio mukavuuspaita siis. Sen kaveriksi sopivat mielestäni hyvin tuo harmaa pitkä trikoopaita sekä farkut. Pipo piilottaa kätevästi juurikasvun sekä lämmittää korvia.

Mua niin huvittaa muuten katsoa itseäni noista kuvista! :D Huomaa heti, jos Samppa ei ole kameran takana. :P Vaikka nämä kuvat otti yksi parhaimmista opiskelukavereistani (Kiitos vielä M.!), en siltikään osannut olla rennosti. En tiedä huomaatteko te sitä, mutta mä ainakin näen itseni tosi jäykkänä noissa kuvissa.  Jos M. suostuu ottamaan toistekin musta kuvia, ehkä osaan silloin olla vähän rennompi. ;) Hassua, miten tottunut olenkaan siihen, että Sami on kameran takana!

14 kommenttia :

 1. Ihan täydellinen flanellipaita! ♥ Olen etsinyt kaikkialta juuri tuollaista paitaa, mutta vielä en ole löytänyt sopivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät vielä omasi! :) Mullakin kesti monta kuukautta, että löysin tarpeeksi kivan. Materiaali oli mulle erityisen tärkeää, koska monet flanellipaidalta näyttävät eivät ole flanellia lainkaan. :(

   Poista
 2. En minä ainakaan huomaa mitään jäykkyyttä näissä kuvissa. Ihan luonnolliselle ja iloiselle näytät minun silmään. Toki ihana kunnon hymysi vaikuttaa asiaan paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoinkin, ettei se sinne asti näy. Hymy pelastaa monesti! ;)

   Poista
 3. That parka look great) You look so pretty on those snapshots as well) Lovely snapshots as well!
  Have a fabulous time!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, Alexandra! Have a nice day! :)

   Poista
 4. Vitsi miten ihania kuvia susta, etenkin nuo alarivin hymykuvat :) <3 Ja tän sun tekstin jälkeen tuli ihan ikävä musiikintunteja, ne kun on olleet mun osalta ohi jo pari vuotta sitten. Hyvä idea muuten tuo tähtijuttu, klikkailinkin heti tälle postaukselle kolme tähtöstä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> Meillä oli vaan yksi muutaman tunnin setti musiikkia. Se oli osa esi- ja alkuopetuksen sivuaineen Taito- ja taideaineiden didaktiikka -kurssia.

   Poista
 5. Voi miten täydellinen tuollainen rento asu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä viihdyin siinä kyl tosi hyvin. :)

   Poista
 6. Hei näistähän tuli hyviä kuvia! :) Asiaan tietty vaikuttaa fotogeeninen malli, jota oli helppo kuvata. Otetaan millon vaan uusiks <3 T. M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee! Otan kameran sit mukaan huomenna. ;) <3

   Poista
 7. miten ton palautejutun saa?? APUA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain Bloggerin omista asetuksista muistaakseni... En oo ihan varma, kun sen laittamisesta on jo aikaa! :)

   Poista