Jouluaatto

26. joulukuuta 2013


Kun on näin ihana joulu takana, on helppo hymyillä. Meidän jouluumme kuului yhdessäoloa, perinteisiä jouluherkkuja ja rentoutumista kotikotonani. Tuo Lilyn kuva vähän alempana kuvaa oikeastaan tosi hyvin meidän jouluamme. Meidän jouluperinteisiimme ei kuulu joulukirkko tai -sauna, eikä meillä lauleta joululauluja. Aattoaamuna kuitenkin nautitaan perinteisesti riisipuuro (Mä sain tänä vuonna mantelin!) Joulupukin Kuumanlinjan pyöriessä taustalla. Pikkuhiljaa pukeudutaan ja meikataan, vähän siivoillaan ja laitetaan laatikot lämpenemään. Kolmen aikaan saapuvat mummoni, tätini ja enoni meille joulunviettoon. Aika pian heidän saapumisensa jälkeen istutaan nauttimaan joulupäivällistä. Päivällisen jälkeen istuskellaan hetki, jonka jälkeen minä ja siskoni jaetaan lahjat. Tänä vuonna oli eräs karvakuono oikein erityisen innokas lahjojenavaaja! Meidän piti paketoida pari lisälahjaa, koska muiden paketit alkoivat kiinnostaa Lilya sen jälkeen, kun hän oli omansa avannut.

Pakettien avaamisen jälkeen istuskellaan taas hetki ennen kahvittelua ja luumurahkan nauttimista. Tänä jouluna "vieraamme" lähtivät seitsemän jälkeen. Me jatkettiin aattoamme perheemme kesken suklaita nauttien. Mä nukahdin sohvalle Sampan kainaloon ennen kymmentä ja päätinkin Sampan ehdotuksesta hoitaa iltatoimet ja mennä nukkumaan.Eilen lähdettiin myöhään illalla takaisin omaan kotiin. On se vaan aina yhtä ihanaa palata omaan kotiin ja päästä nukkumaan omaan sänkyyn. ♡ Joulupukki toi muuten aikas ihania lahjoja tänäkin vuonna. Oon ilmeisesti ollut tänäkin vuonna kiltti. Mä ajattelin esitellä ne teille täällä blogin puolella. Haluaisitteko nähdä ne mieluummin videomuodossa vai ihan perinteisenä kuvapostauksena? Nyt saa toivoa!

8 kommenttia :

 1. Tosi kaunis kuusi! :) Videopostaus-idea on kyllä tosi kiva, melkein voisi itsekin toteuttaa lahjapostauksen videolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusesta tuli tosiaan erityisen kaunis! :)

   Toteuta ihmeessä! Videot on kivoja.

   Poista
 2. Ihanalta on kuulostanut teidänkin joulu! :) Mä pakotin itseni siinä kymmenen aikoihin illalla saunaan, koska muuten olis käyny sama juttu kuin sulle :D

  VastaaPoista