Kaksplus.fi

Viime aikoina

26. marraskuuta 20131. 8.11.2013 oli aika ikimuistoinen päivä. Se oli päivä, jona Sami kosi mua. Samppa oli nähnyt kosinnan eteen valtavasti vaivaa. Monet mun ystäväni ovat kommentoineet kertomustani "Ihan kuin leffasta!" Niinhän se oli, mut vaan miljoona kertaa ikimuistoisempaa. ♡

2. ♡ 

3. Kauppatorilla

4. Onnellinen nainen! 


1. Kukkuu!

2. Lily on kyllä sellainen kyljessä kiehnaaja! ♡

3. Viime perjantaina Lily oli tosi leikkisällä tuulella. Kun leikkiseuraa ei löytynyt, hän asettui strategisesti suoraan TV:n eteen! :'D

4. Mulla oli pari viikkoa sitten käynnissä kosketusallergiatestit. Muutaman reaktion lisäksi löytyi selvä allergia metyyli-isotiatsolinonille. Sitä (ja muita isotiatsolinoni-päätteisiä) tulee siis vältellä! 1. Äiti tarjoili meille pari perjantaita takaperin bruschettoja. Koska Sami ei syö tomaattia, isi taiteili Sampalle special-bruschettoja. Näytti aikas hyvältä!

2. Aaaaaa, mitä värejä! Uunijuurekset (ja etenkin punajuuri) on yksi mun suosikkiruoistani.

3. Äiti toi ihania tuliaisia Ranskasta: unelmanpehmeän pellavaisen keittiöpyyhkeen, Essie-lakan, Zara Home -saippuan sekä herkkuja. 

4. Viime viikolla sain mieluista sähköpostia Tukholmasta. Mulle tarjottiin testiin Viva la Divan uuden kosmetiikkamalliston tuotteita testiin. Eilen saapui paketti postiluukusta ja en malttais olla jo testaamatta niitä! 

10 kommenttia :

 1. Tuo sun sormus on niin nätti ja yksinkertainen. Vielä kerran onnea sulle ja Samille! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanainen! Sormus on tosiaankin kaunis ja sen arvoa entisestään kasvattaa se, että Sami on itse suunnitellut sen. :)

   Poista
 2. Ooooi ihanaa, onnea kihlauksesta :')

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon ihana!! Ja kivoja kuvia taas :)

  VastaaPoista
 4. Todella paljon onnea kihlauksen johdosta! Tuo sormuksesi on muuten todella nätti.

  VastaaPoista