Inspiraatiota ja ihania uusia tuttavuuksia

18. marraskuuta 2013


Nyt vähän lisää juttua lauantain Bloggers' Inspiration Day -tapahtumasta. Lähdin tapahtumaan yhdessä ihanan Marissan kanssa, joka on mun ystäväni mooooonen vuoden takaa. Oltiin paikalla vähän kahdentoista jälkeen ja kuten kuvasta näette, jonoa oli jo kertynyt. Kauaa ei onneksi jouduttu ulkona värjötellä vaan päästiin suht nopeasti sisälle.

Tapahtumaan oli kutsuttu haastateltaviksi ruotsalaiset superbloggaajat Andreas Wijk ja Angelica Blick  sekä upea suomalaisbloggaajatar Sandra Hagelstam. Muuta ohjelmaa tarjosivat drinkki- ja valokuvauskoulu, blogitunti-"paneeli" sekä erilaiset messumaiset pisteet eri puolilla tilaa.

2OR+BYYAT, VILA ja Only olivat koonneet näyttävästi tuoreimpien mallistoidensa helmet. VILA:n rekissä roikkui toinen toistaan ihanampia kevät- ja kesämalliston uutuuksia. Tuntui hassulta ihastella kesähepeneitä marraskuussa!

Alla olevassa kuvassa kurkistaa Senja-ilopilleri, jolla on käynnissä keskustelu Marissan kanssa. Oli superhauskaa seurata näiden tyttösten keskustelua, koska he olivat niin samantyyppisiä keskenään; molemmat yhtä energisiä ja eloisia höpöttäjiä.Olipa muuten ihana tavata myös Riikka ja Jenna sekä Noora! Kaikkien tyttöjen blogeja on tullut seurattua jo piiiiiiiitkän aikaa, joten oli mahtava tavata heidätkin livenä.  Oisin voinut jutskailla tyttöjen kanssa paljon pidempäänkin. No, sainpahan ainakin hyvän syyn "hätyytellä" tyttöjä uudella tapaamisella. ;)

Tarjolla oli kaikenlaista pientä purtavaa ja erilaisia juotavia. Mä keskityin noihin jälkkäreihin, kuten ehkä kuvasta voi päätellä. Toinen taisi olla jokin mangojälkkäri, toinen taas pannacottaa mansikoilla.

Toivoin törmääväni Annikaan, jonka blogia mä olen lukenut varmaan lähemmäs parin vuoden ajan. Annika bongasikin mut melko pian saapumisemme jälkeen ja lyöttäydyinkin hänen ja hänen siskonsa Marikan seuraan loppupäiväksi. Molemmat tyttösistä olivat juurikin yhtä ihania ja iloisia kuin ajattelinkin heidän olevan. Sovittiin jo Annikan kanssa, että yritetään tavata uudestaan joululomalla. Toivon, että tapaan Marikankin uudestaan silloin, vinkvink! ;) Uusia tuttavuuksia olivat myös Anniina, Silja sekä Katya. Vaikka tavattiinkin ensimmäistä kertaa, juttu luisti paremmin kuin hyvin.
Postaus on hyvä lopettaa kuumiksen kuvaan, eikö vaan tytöt? ;)

Kiitos kivoille tytöille seurasta ja Indiedaysille kutsusta! Palaillaan taas.

12 kommenttia :

 1. Sun pitää joskus hypätä junaan ja tulla moikkaamaan meitä kaikkia turkulaisia :D Mua naurattaa vieläkin se sun "opettajamainen" kommentti niistä kysymyksien toistamisesta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mihinkäs sitä kissa karvoistaan pääsis? ;) :D

   Ja joo, pitää! Mä en oo käyny Turussa oikeastaan koskaan "kunnolla".

   Poista
 2. Oli kiva nähdä! Toivottavasti nähdään pian uudestaan :) kiva kun näytän tosi innostuneelta tossa kuvassa... mut mul oli kyllä kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, on sulla pieni hymynhaiven ilmeessä kuitenkin. ;) Toivon samaa!

   Poista
 3. voi että, varmasti ollut tosi kivaa! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyl! En olis malttanut lähteä kotiin lainkaan. :))

   Poista
 4. Oli kyllä ihan mahtavaa tavata livenä, ja tuntui että juttua olisi riittänyt paljon pidemmäksikin aikaa! Ei siis auta muu kuin järjestää joululomalla aikaa näkemiselle! <3

  VastaaPoista
 5. harmi etten kerenny tuonne päivällä - oli muuta puhaa, mutta onneksi tämmöisiä ihania taphatumia järjestetään suhtkoht hyvään tahtiin niin jospa sitten ensi kerralla kerkiää mukaan :)

  Voita ilmaiset ripsenpidennykset täältä!

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva törmätä pikaisesti tuolla! :) Ps. Siitä leffasta. No ihan samaa mieltä, en olisi millään malttanut lähteä sieltä haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Voi, kun oltais vähän pidempään pystytty jutskata! :)

   Thumbs up! :>

   Poista