Seitsemän (x7) kuvaa kesästä

16. syyskuuta 2013


Nelliina haastoi minut esittelemään "Seitsemän (x7) kuvaa kesästä". Kuten Nelliinakin, mäkin hylkäsin samantien vain seitsemän kuvan esittelemisen. Miten muka seitsemään kuvaan saa mahtumaan niin paljon kaikkea mukavaa ja ainutlaatuista?

Oma kokoelmani koostuu Ison-Britannian reissukuvista, yhteisistä hetkistä perheen kesken, kesän lempijutuistani, Cosmopolitanin tähtibloggaaja-kuukaudesta, kukista ja kesän vehreydestä, lempparikuvistani sekä ihanista kesähetkistä. Vaikken kesää erityisemmin kaipaakaan (olen syksyn fani), oli kiva muistella sitä.Mä haastan:

 Riikan ja Jennan            ★ Reetan            ★ Polaliinan          ★ Annikan          ★ Ennin           Senjan          Suvin

Saatte itse päättää toteutatteko haasteen Seitsemän kuvaa kesästä - vai Seitsemän (x7) kuvaa kesästä - versiona. Jään innolla odottelemaan kesämuisteloitanne... :)

12 kommenttia :

 1. Kiitos Milla! Otan haasteen vastaan :)

  VastaaPoista
 2. Harmi että mun kovalevy hajosi ja menetin kaikki kesän kuvat :/ Ehkä pitää toteuttaa haaste blogiin/instagramiin/facebookiin tallennetuista kuvista!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Katsotaanpas miten haasteen toteutan :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kesäkuvia! Ja kesä on sellaista aikaa että sitä on kyllä vaikea kiteyttää seitsemään kuvaan :) tuo niin aurinkoisen kesän mieleen noi sun kollaasit!

  VastaaPoista
 5. Niin ihania kesäkuvia!:) Menisipä syksy ja talvi nopeasti ohi:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, musta talven vois skipata, mutta syksy vois jatkua kevääseen asti. ;) Kiitos!

   Poista
 6. Odotan seuraavaa postaustasi! :)
  /Piia

  VastaaPoista