Get Confidence @ VILA feat. Millamainen

9. syyskuuta 2013


Suomen VILA-liikkeissä järjestetään ensi viikon keskiviikkona 18.9. Get Confidence -tapahtuma. Luvassa on siis erilaista toimintaa ja ohjelmaa liikkeestä riippuen, kuten stailausaikoja bloggaajille.

Sain kunnian osallistua kauppakeskus Ison Omenan (Espoo) VILA-liikkeen tapahtumaan stailaajan roolissa. Mahtavaa, eikö! Jos kaipaat vaikkapa uutta inspiraatiota syyspukeutumiseen tai muita pukeutumisvinkkejä, sinulla on nyt mahdollisuus varata aika puolen tunnin stailaukseen kanssani Ison Omenan VILA-liikkeeseen. Pyörin liikkeessä klo 11-18, joten stailausaikoja on saatavissa kyseisellä aikavälillä. Nyt olisi oiva tilaisuus tyylivinkkien lisäksi tulla katsastamaan, että minkälainen Milla tämän blogin taustalla hyörii. ;) Olisi mahtavaa tavata livenä teitä lukijoitani!

Stailausajan saat varattua lähettämällä sähköpostia suoraan Ison Omenan VILA-liikkeeseen vifin21274@bestseller.com.

Liikkeessä on lisäksi takkiarvonta ja jokainen yli 50 euron ostoksen tehnyt saa mukaansa lahjakassin.

Nyt joukolla syyspukeutumisinspiraatiota etsimään! Ja muistakaa, nopeat syövät hitaat, joten kannattaa laittaa stailausaika varaukseen heti! Nähdään 18.9. VILA Iso Omenassa!


8 kommenttia :

 1. Voi että kun pääsisin tulemaan... sut olis oikeasti tosi kiva tavata "livenäkin" :) toivottavasti joku kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Kyllä me joskus tulevaisuudessa treffataan. ;)

   Poista
 2. Wau mikä juttu! Onnittelut upeasta ja varmasti hauskasta tilaisuudesta :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut munkin puolesta upeasta tilaisuudesta! Kuulostaa todella mahtavalta. :) Harmi vain ettei minulla ole aikataulujen puolesta mahdollisuutta osallistua.

  VastaaPoista
 4. Kävin stailattavana, ja ihan mahtavia ideoita sain, kiitos siitä! Näillä eväillä ja vaatteilla on hyvä tallustaa talvea kohti :D

  VastaaPoista