JO OLI AIKAKIN!

29. elokuuta 2013


Mä kyllästyin. Kyllästyin niin kovasti kuin kyllästyä vaan voi. Ollaan jo varmaan parin vuoden ajan tuijoteltu meidän sohvaseinän tyhjyyttä, mutta toissapäivänä sain vihdoin tarpeekseni tyhjästä seinästä ja aloin googlailla inspiraatiokuvia. Yllättävän helposti löytyi meitä molempia miellyttävä idea. Ei muuten ole ollenkaan itsestään selvää, että me oltaisiin yhtä mieltä jostakin sisustuksellisesta asiasta, koska meillä on Samin kanssa usein tosi erilainen maku.

Alla olevassa kuvassa on nykytilanne. Aika karu, eikö?!


Ikean sivuilta tärppäsi! Vasemman puoleisessa kuvassa on ihan meidän näköinen ratkaisu! Musta-valkoisuus viehättää meitä molempia tällä hetkellä, joten ajateltiin noudattaa kuvan mukaista värimaailmaa pienillä väripirskahduksilla. Mä olen muuten tosi vaihtelunhaluinen, joten tuollainen tauluhylly on munkaltaiselleni mahtava.

Kuvat: Ikea
Hurautettiin tänään Ikeaan ja napattiin matkaamme kaksi mustaa Ribba-tauluhyllyä (115cm) ja alkuun kolme erilaista kehystä. Huomenna saadaan tauluhyllyt seinälle ja vähän hahmoteltua meidän näköistä "näyttelyä". Enempää en vielä paljastakaan, sillä saatte nähdä lopputuloksen heti sen valmistuttua. Mutta hei, miltä meidän suunnitelmamme näyttää/kuulostaa? Onko teillä vastaavanlaista ratkaisua kotonanne vai mitä olette keksineet laittaa sohvaseinälle? 

22 kommenttia :

 1. Näyttää hyvältä suunnitelmalta. meillä on mun tekemä jättikukka sohvaseinällä. kukka on tehty pullavuoista...kuulostaa oudolta mutta näyttää yllättävää kyllä kivalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, kuulostaapa jännittävältä! Otappa siitä kuva blogiisi. ;)

   Poista
 2. Teidän suunnitelma näyttää ja kuulostaa huipulta! <3 sulla on ihana blogi. :)

  VastaaPoista
 3. Meil on makuuhuoneessa vastaavanlainen tauluhylly sängyn päällä. Tosin varastettiin Ikean idea ja Krisu väsäs hyllyn itse :) Kehykset ja kuvat on hiukan hakeneet kyllä paikkaansa ja vieläkään en oo täysin tyytyväinen kokoelmaan... Täytyis ottaa projektiks laittaa se kuntoon nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisenhan tosiaan tekis helposti itsekin! Kohtahan sulla on aikaa olla kotona, vaikka miten paljon. Hoidat sen sit kuntoon. ;)

   Poista
 4. Huippu idea! meillä on kaksi graffiti aiheista taulua sohvaseinällä, mutta tää ratkaisu mielyttää mun silmää kyl kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät ideasta. Graffitiaiheiset taulut kuulostaa myös hauskalta!

   Poista
 5. Kuulostaa ihan mielettömän hyvälle! Tuon tyylinen ratkaisu olisikin aivan ihana :)
  Meillä on tällä hetkellä sohvan yläpuolella itse maalaamani taulu, johon olen tosin alkanut pikkuhiljaa jo kyllästyä. Taululla on kuitenkin suuri tunnearvo, eli ihan vielä en ole siitä raaskinut luopua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin täysin tohon esimerkkikuvaan!

   Ehkä, jos vaihtaisit taulun toiseen paikkaan se ei kyllästyttäisi niin paljon enää? Mulla ainakin auttaa tuollaiset pikkujutut silloin, kun kyllästyttää. :)

   Poista
 6. Tuo kuulostaa kyllä todella hyvälle ja saitkin nyt myös minut miettimään tuota olohuoneen sisustusta. :) Minulla nimittäin sohvaseinä ammottaa vielä myöskin tyhjyyttään (oon asunut 2 kuukautta nykyisessä asunnossani), ja aloin itsekin nyt googletella aiheesta.

  Pakko myöskin sanoa, että sinulla on todella ihana blogi. Löysin tämän Cosmon-sivujen kautta ja olen sen jälkeen käynyt tätä säännöllisesti lukemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :))) Kiva, että jäit seuraamaan. :>

   Löytyikö inspiraatiota? ;)

   Poista
  2. Löytyi kyllä, mutta olen edelleenkin hieman kahden vaiheilla. Mietin hetken myös noita kyseisiä Ikean tauluhyllyjä, sillä ne olisi todella käytännöllisiä, kun voisi sitten halutessaan aina vaihdelle taulujen paikkaa ja se näyttäisi heti erilaiselle, mutta pitää miettiä vielä. :) En tosiaan ollut aiemmin nähnyt tuollaisia tauluhyllyjä lainkaan.

   Poista
  3. Löytyihän sitä vaikka kuinka ja olenkin nyt aikalailla kahden vaiheilla. :) En ollut aiemmin nähnyt tuollaisia tauluhyllyjä ja aloin nyt pitää sitäkin hyvänä vaihtoehtona. Olisi niin kätevää kun voisi aina halutessaan vaihtaa taulujen paikkaa ja samalla saisi asuntoon heti uutta ilmettä. Mutta harkinnan alla edelleen :)

   Poista
  4. Tauluhyllyissä on tosiaan mahtavinta se, että saa helposti uutta ilmettä vaihtamalla taulut kokonaan tai vaikka vaan järjestystä. Parasta!

   Poista
 7. Meillä on noita samoja tauluhyllyjä ja ovat kyllä hyvät: kun kyllästyttää niin uudet taulut kehiin :)

  VastaaPoista
 8. Aivan varmasti tulee hyvä. Meilläkin diggaillaan mustavalkoista, juurikin olkkarissa, joten iskee kyllä meikäläiseen.

  Hyvä blogi sulla, piti liittyä lukijaksi. Olen käynyt blogissasi ennenkin, mutten jostain syystä silloin tajunnut liittyä. Nyt on vahinko korjattu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Kiva kuulla, että liityit lukijakseni. :>

   Tauluhyllyt on nyt seinällä, mutta ammottavat toistaiseksi tyhjyyttä. Toivottavasti saadaan ne pian viimeisteltyä, että saan esiteltyä lopputuloksen täällä blogissani. :)

   Poista
 9. Ai niin ja jos mun kommentti hukkuu, löydät sen roskakorista :D

  VastaaPoista