Kaksplus.fi

3 kaveria

24. elokuuta 2013


Nyt on aivan pakko vinkata teille mahtavasta uutuudesta. Sami oli niin vaikuttunut, että kotiin tullessani en ehtinyt kenkiänikään riisumaan, kun mulla oli jo lusikka suussa. :D Samppa on jäätelöiden suurkuluttaja, joka todella harvoin ihastuu yhtä palavasti uusiin juttuihin. Odotinkin siis innolla, että mitä ihanuutta saisin pian maistaa...Kyseessä on "Kolmen kaverin jäätelö", pieni helsinkiläinen kolmen kaveruksen perustama jäätelotehdas, jossa kaikki jäätelö valmistetaan käsin pääosin kotimaisista (KYLLÄ!) raaka-aineista. Jopa jäätelössä käytettävät marjat ovat kotimaisia ja niitä käytetään säästelemättä! Kaikki maku on luonnollisista raaka-aineista lähtöisin. Loistavaa, eikö?! Sivustolla myös mainitaan, ettei "Kolmen kaverin" jäätelöihin pumpata ilmaa, mistä syystä se saattaa painaa kaksi kertaa enemmän kuin "tavalliset" jäätelöt. Paketin sisältö on siis täyttä tavaraa.

Tällä hetkellä makuvaihtoehtoja on kolme; Mansikka-Vanilja, Mustikka-Kardemumma ja Vadelma-Valkosuklaa. Mun henkilökohtainen lempparini on Vadelma-Valkosuklaa. Se on täydellinen yhdistelmä raikkautta ja makeutta - vadelma tuo sopivaa kirpeyttä ja reilunkokoiset valkosuklaan palat ihanaa pehmeyttä. Ihan täydellinen mun makuuni! Oltiin yhtä mieltä Samin kanssa siitä, että Vadelma-Valkosuklaa -jäätelö oli parhainta meidän koskaan maistamaamme jäätelöä. Lue lisää "Kolmen kaverin jäätelö"-jäätelötehtaasta täältä. Sivustolta pystyy myös näppärästi tarkistamaan, että mistä liikkeistä jäätelöä on saatavissa (KLIK!).

P.S. Postaus ei ole blogiyhteistyön merkeissä toteutettu, vaan vilpittömästä halustani vinkata teille mahtavasta uutuusjätskistä.

6 kommenttia :

 1. mmmmm kuulostaa hyvälle :> Pitääkin tarkastaa mistä sitä saa!

  VastaaPoista
 2. Buu, tätä ei saa Tampereelta :( Vaaditaan tänne kauppoihin hetimiten!! Toivottavasti päättävät tahot eksyvät tänne blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Onpa kurja! :( Näköjään joo saa lähinnä pääkaupunkiseudulta. Mä veikkaan, ettei mee kauaa, että sitä saa sieltäkin! ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja oli juurikin sitä, ellei jopa vielä parempaa! ;)

   Poista