7 päivän asuhaaste / 5. päivä

17. heinäkuuta 2013
Nyt on viidennen asuhaasteen aika. Kriteerinä oli valmistujaisasu kevään juhliin asusteineen. Koska en itse ollut juhlakaluna tänä keväänä, esittelen teille asun, jossa juhlin Samin nuoremman pikkusiskon lakkiaisia. Pahoitteluni siitä, että kuvat ovat hieman rakeisia ja keltaisia sävyltään. Ne on napattu iPhone5:llani.

Aiemmat asuhaastepostaukset löydät täältä:
- 1. päivä (klik!)
- 2. päivä (klik!)
- 3. päivä (klik!)
- 4. päivä (klik!)Mekko / Veromoda     Koru / Äidin vanha     Korvakorut + käsikoru / Accessorize     
Laukku / Marc by Marc Jacobs     Kengät / Vagabond

Tykkään tuosta mekosta älyttömästi! Kuvissa ei kovin hyvin erotu mekon yläosa, joka on ohutta, läpikuultavaa kangasta ja joka jää kauniisti pussille tiukan alaosan vastapainoksi. Mekon selkämys on auki niin, että ainoastaan niskassa on nappi, joka pitää mekon päälläni. Tässä (klik!) vuoden 2011 postauksessa näkyy mekko hiukan paremmin kuin yllä olevissa kuvissa.

Kengät ostin juurikin näitä juhlia varten. Mulla ei ennestään ollut yhtiäkään juhlaan sopivia mustia korkokenkiä, joten nämä tosiaankin tulivat tarpeeseen. Laukun ostin juhlapäivän aamuna heräteostoksena. Olin ostanut töistä jo yhden laukun juhlaa varten, mutta nähdessäni tuon Marc by Marc Jacobsin laukun, oli mun pakko saada se ja otettava heti käyttöön. ;)

Vaikka olinkin tällä kertaa juhlavieraan roolissa, voisin kuvitella pukevani pikkumustani esimerkiksi omiin valmistujaisjuhliini. Asustaisin sen ehkä clutch-laukulla, rannekorurykelmällä tai statement-korulla, jotta saisin asusta vielä astetta näyttävämmän.

Mitäs tykkäätte mun juhla-asustani? :)

4 kommenttia :

  1. Noi kengät on kyllä tosi nätit! ite en vois käyttää tollasia ku nilkat niin paksut :D mutta sun päällä näyttää tosi hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhpah, varmasti sopis sullekin! :) Noi kengät tosiaankin ovat ihanat. :>

      Poista