7 päivän asuhaaste / 4. päivä

4. heinäkuuta 2013Asuhaaste on ollut uinoksissa kuukauden ajan, mutta nyt on taas aika palailla sen ääreen. Nyt vietetään neljättä päivää, mikä tarkoittaa sitä, että asuni kriteereinä olivat denim, mintunvihreä-väri ja niitit. Kovinkaan montaa asuvaihtoehtoa ei ollut, sillä omistan ainoastaan yhden mintunvihreän vaatekappaleen. Sillä mentiin siis! ;) 

Jo julkaistut asuhaasteet löydät täältä:
Neule / Lindex     Hame / Gina Tricot     Farkkuliivi / H&M + DIY     Kengät / Vagabond     Käsikoru / Accessorize     Korvakorut / Glitter

Aloitin asuni kokoamisen tuosta ainokaisesta mintunvihreästä vaatekappaleestani. Halusin asusta kuitenkin suht vilpoisan, joten valitsin alaosaksi farkkujen sijasta maxihameeni. Farkkuliivi tuo asuun kivan lisän ja täyttää denim-kriteerin. "Niitti-lokeron" täyttäminen meinasi aiheuttaa muutaman harmaan hiuksen päähäni, mutta onneksi muistin korvisteni ja käsikoruni olemassaolon. Ne täyttävät musta hyvin tehtävänsä. 

Mitäs te tykkäätte asustani? Täyttääkö se kriteerit? 

Seuraavaksi olisikin vuorossa valmistujaisasu/juhla-asu. Jos olisin ollut fiksu, olisin kesäkuun alussa kuvannut asun, jossa juhlin Samin pikkusiskon ylppäreitä. Mun täytynee siis lavastaa teille tilanne uudelleen (ellei mulla muuten löydy puhelimesta asukuvat... hmmm... täytyy muuten tsekata!). Lupaan, että seuraava asuhaasteasu tulee lähiaikoina. :) 

8 kommenttia :

 1. Hyvin oot onnistunut tätä toteuttamaan! :) Hauska idea tuo haaste muutenkin, ja sulla riittää tyylipäätä kyllä sitä tekemäänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Mäkin tykkään tästä haasteesta. On kiva haastaa itseäni pukeutumisen saralla!

   Poista
 2. Tosi kiva tuo neule. Näyttää oikein raikkaalta.

  VastaaPoista
 3. Wohooo kiva asu ja tää muistutti että mullakin on toi sama neule!! :--) terveisin ettiny jotain kivaa mintunvihreetä mut ei oo löytyny, enää ei tarvikkaan heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Hyvä, että tästä oli sulle apua. ;) :D

   Poista
 4. Näytät hurjan kauniilta :) Asu on kiva, tykkään erityisesti tuosta farkkuliivistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! <3 Kiva kuulla, että asu miellytti. :>

   Poista