15 Outfits

21. heinäkuuta 2013


Ajattelin koota teille tähän astiset asuni vuoden alusta alkaen. Löysin kuvakansioni kätköistä yhteensä 15 asua. Olisin odottanut, että niitä olisi löytynyt vieläkin useampi, mutta eiköhän nämä asut kuitenkin  riitä. ;) Haluaisin kuulla, mitkä asuista ovat teidän suosikkejanne. Huudelkaapas siis kommenttiboksiin suosikkiasunne/-asujenne numero. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, löytyykö teidän mielipiteistänne yhteneväisyyksiä.12 kommenttia :

 1. Hauska sattuma, just tänään päivällä mietin että voisin tehdä jonkun tän tyyppisen postauksen blogiini! :D Tässä on monta kivaa kokonaisuutta, mun lempparit on ehkä nrot 4,5 ja 9 :)

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kaikki on ihania mutta ehkä lemppari nosita on 15 !:)

  VastaaPoista
 3. oii ihania kaikki :> erityisesti kahdesta viimesestä tykkään!

  VastaaPoista
 4. Suosikit 2. ja 10! Siinä järjestyksessä :)

  VastaaPoista
 5. 6 ja 10 0n mun lempparit! Kriteerinä oli ehkä mahdollisimman oma tyyli, eikä mikä sopii sulle parhaiten. Oot niin monipuolinen pukeutuja että kaikki asut sopii sulle!

  VastaaPoista
 6. 11 mun suosikki, niin kaunis maxi! :)

  VastaaPoista
 7. Numerot 6 ja 11 on mun suosikkeja! :)

  VastaaPoista
 8. Oonkohan kauhean törkeä, jos kysyn, että minkä kokoisia vaatteita käytät ja minkä kokoinen oot niin kuin ylipäätänsä? Sulla on nimittäin ihan sairaan persoonallisen tyyli ja tykkään siitä, ettet oo mikään pulkannaru :) Oot aika samankokoisen näkönen, kun minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yleensä yläosat 38-40 tai M ja alaosat 40-42 tai L. :)

   Poista