TOIVEPOSTAUSVIIKKO: Music, please!

24. kesäkuuta 2013


Sain siis toivomuksen esitellä pitkästä aikaa musiikkimakuani. Toiveessa pyydettiin esittelemään lempimusiikkiani tai -genreä sekä itselleni tärkeitä biisejä. "Kylmät väreet" ja "Jes, hyvä fiilis!" -kategoriat pitävät sisällään lempparibiisejäni tällä hetkellä. Kuten varmasti kohta huomaatte, en suosi vain yhtä tiettyä genreä tai bändiä. Mun musiikkimakuni on tosi laaja ja genret vaihtelevat laidasta laitaan. Täytyy tosin myöntää, että VIHAAN Rammsteinia ja "ärjymetallia". Niistä mulle tulee jotenkin tosi vihastunut olo, koska molemmat kuulostavat niin aggressiivisilta.

"Nostalgiaa ja muistoja" pitää sisällään mun lempibiisejäni teinivuosilta sekä biisejä, jotka herättävät kivoja muistoja. Olen biisien alle kirjannut lyhyesti kappaleiden herättämiä muistoja.

P.S. Yleisön toivomuksesta, Music for the Weekend -postauksille on luvassa jatkoa! Ei ehkä ihan joka viikko, mutta vaikkapa joka toinen viikko. Sopiiko? :)


KYLMÄT VÄREET

JES, HYVÄ FIILIS!NOSTALGIAA JA MUISTOJA!


Ah, ensirakkaus!


Kesä 2011 ja parhaan ystäväni polttarit


2008 ja Samiin rakastuminen


Samin tuttavaperheen tyttären hääjuhla, joissa koko juhlaväki tanssi tätä biisiä (sisältää myös Samin, jonka näin tanssivan ensimmäistä kertaa koskaan! :D)


Voi teini-Millaa ja tämän biisin aiheuttamia kipristyksiä mahassa!


Automatkat alle kouluikäisenä koko perheen voimin


Foo Fightersin konsertti Kalasatamassa auringonlaskun aikaan ja Dave Grohl vetämässä tätä biisiä yksin akustisesti ♡


Äiti, isi ja pikkusiskoni kuuntelevat Jean S:n levyä autossa joka kesä! 


Iiiiiih, teini-Milla!

4 kommenttia :

 1. Voii täällähän oli monenmonta omaakin teini-ihastusta ! :D The Callingin levyn menin muunmuassa ostamaan, teini-Satu.. Mutta ihania muistoja kyllä samalla. Ja kiva saada musiikkivinkkejä, tutuista ja tuntemattomista. Hauska postaus!

  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! :) The Calling oli kyl kova juttu sillon joskus! Edelleen muistan parin biisin sanat! :D

   Poista
 2. Tosi saman tyyppinen musiikki maku ku mulla :) kuulun ite kans tähän kastiin joka kuuntelee vähän mitä sattuu fiiliksen mukaan, ja jos joku kysyy musamakua nii vastaan "se mikä kuulostaa hyvältä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä kuvailu! :D Mä taas kuvailen musiikkimakuani näin: "Tykkään melkein kaikesta, jonka mukana voi laulaa." :D

   Poista