Kaksplus.fi

Kohta juhlitaan!

19. kesäkuuta 2013


23.6.2013 on tälle blogille ja bloggaajalle suuri päivä, sillä silloin juhlitaan Millamaisen kaksivuotista taivalta blogimaailmassa. Paljon on ehtinyt tapahtua kahden vuoden aikana sekä blogille että bloggaajalle, joten juhlittavaa riittää! Blogini on kehittynyt hirmuisen paljon tästä ihkaensimmäisestä postauksestani (klik!) ja tulee varmasti kehittymäänkin jatkuvasti. Teitä lukijoita on tullut mukavasti lisää viime vuoteen verrattuna. Kiitos teille siitä, että palaatte kerta toisensa jälkeen tänne pikkuruiseen blogiini ja kirjoitatte ihania kommentteja, jotka poikkeuksetta saavat suupieleni hymyyn. Olette parhaita!

Haluaisin juhlan kunniaksi helliä TEITÄ (also known as "Maailman parhaat lukijat") TOIVEPOSTAUSVIIKOLLA. 

Nyt sinulla on mahdollisuus esittää postaustoiveesi joko tämän postauksen kommenttiosioon tai sähköpostiini (millamainenblogi(at)gmail.com). 

Toivepostausviikko alkaa 23.6. ja kestää seitsemän päivän ajan (of course). Pistäkääpäs reippaasti postaustoiveita tulemaan, jotta saadaan yhdessä rakennettua mahtava synttäriviikko tänne Millamaiseen.
10 kommenttia :

 1. Oon tylsä ja toivon vaan "päivä Millan kanssa" -postausta :D Ne ovat aina kivoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä - niitä on kiva tehdä ja lukea! Kiitos toiveesta, Jenna!

   Poista
 2. Ihana Milla! Mulla on sama toive... piiiitkä päivä Millan kanssa ja tosi monta kuvaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, koitan muistaa nappailla tosi monta kuvaa! ;)

   Poista
 3. Päivä Millan kans ois tosiaan kiva. Ja edelleen ois hauska nähdä uudestaan kollaasi jonkun verkkokaupan mieleisistä tuotteista. Vieläpä jos se olisi joku muu kuin nelly... Semmoinenkin ois hauska, missä esittelisit sellaista muotia, mitä ET pukisi päällesi/mistä et innostu. Tai entäpä "lottovoittopostaus", mitä ostaisit jos sulla olis esim. 2000e ylimääräistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, kaikki hyviä ja kivoja ideoita! Kiitos! :>

   Poista
 4. Kirjoittaisitko jotain pohdiskelevaa? Vaikka rakkaudesta :) Oon ihan kesäromantikko :)
  Mutta kaikki sun postaukset on kivoja jotenka jään odottelemaan viikkoa innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveestasi, iduska! Mä oon kyllä luonteeltani pohdiskeleva, mutta on hankala saada samat pohdinnat kirjalliseen muotoon. Otan tämän kuitenkin haasteena. ;)

   Poista
 5. Voisit listata 10 asiaa, jotka on hyvin Millamaisia ehkäpä selityksineen tai kuvineen ja 10 täysin vastaista asiaa. Sitten ehkä joku minivideo olisi kiva, sulla on ainakin mun mielestä tosi miellyttävä ääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveistasi! Etenkin ensimmäinen idea on tosi hauska ja uudenlainen! :)

   Poista