Kaksplus.fi

Life through Instagram

21. toukokuuta 2013
1. Love. Oli pakko ostaa töistä tuo sormus. Se on musta upea kaikessa yksinkertaisuudessaan. Rakkaus on mulle se kantava voima ja kaikista tärkein asia elämässäni.


1. Erään päivän asu! Tykkäsin kovasti. Aion pukea tämän uudestaankin. ;)

2. Nappasin kasvokuvan töissä eräänä päivänä. Kuvissa näkyy mun uusi maksimekkoni, joka mun täytyy ehdottomasti esitellä teille kunnolla. 

3. Tyytyväisenä hymyilen juuri valmistuneelle kampaukselle! Kampaus ja asukokonaisuus näkyvät tässä postauksessa (klik!).

4. Tästä asusta on luvassa lisää kuvia ihan lähipäivinä. ;) Tämä oli asu, jossa tunsin itseni tosi naiselliseksi.


1. Leivoin äidille äitienpäivänä superherkullisen kääretortun mukaillen tätä (klik!) viime vuonna julkaisemaani reseptiä. Pohja on postauksen mukainen ja täytteenä on postauksen alareunassa oleva vadelmatäyte. Tällä kertaa tosin käytin tavallista maitorahkaa (pienestä purkista vähän alle 3/4) vispikermaan (4dl) sekoitettuna. Tämä oli tosi nopea tehdä, mutta äärimmäisen herkullinen kaikkien sitä maistaneiden mielestä.

2. Kokeilin viime viikolla tehdä itse pinaattilettuja. Letuista tuli hyviä, mutta taikina jostain syystä repeili, joten niiden paistaminen oli hieman hankalaa... Sanoinkin Samille, että luvassa on pinaattilettujen sijasta pinaattiletun palasia. ;)

3. Pari viikkoa sitten ihan meidän naapurissa järjestettiin markkinat. Ostettiin sieltä meille ruoaksi paikan päällä loimutettua lohta. Se oli herrrrrkullista!

4. Oltiin Samin kanssa äitienpäiväviikonloppu mun vanhemmillani yötä. Äiti teki aamulla ihanan raikasta fruitieta (smoothie ilman maitotuotteita). Se oli ihan täydellisen makuista. Paljon parempaa kuin karkit... 


1. Kierreltiin äidin kanssa kukkaostoksilla viime sunnuntaina. Paikan päällä tuntui, ettei omaa silmää miellyttänyttä valikoimaa juuri ollut, mutta kuvasta päätellen siellä oli oikea kukkaloisto! Mulla on vasta yksi kukkaruukku parvekkeella, vielä pitäisi kahteen muuhun ostaa kukkaset. 

2. Nappasin sunnuntaina kesäkuvan!

3. Lauantaina sen sijaan saatiin nauttia kesän ensimmäisestä sateesta. Mä rakastan sateenropinaa!

4. Äidin ihana hortensia! ♡1. Eilen tein ensimmäistä kertaa couscous-kasvishommelia, joka oli oikein makoisaa. Jaan teille reseptin tästä, kunhan ensin hieman hienosäädän sitä. :)

2. Äiti ja isi kävivät lauantaina Salon torilla. Sain tuliaisiksi superherkullisia ja -tuoreita kirsikkatomaatteja, minikurkkuja, avomaankurkkuja ja salaattia. Tänään tein itselleni niistä lounaaksi fetasalaatin. Namnam...

3. Lisää pinaattilettuja! :D

4. Tein viime viikolla ensimmäistä kertaa feta-kasvispihvejä. Näitä teen toistekin, mutta vähemmällä mintulla... Minttu oli liian dominoiva mun makuuni. 1. Lily oli valmiina nukkumaan äidin ja isin luona ollessamme. Voi pientä tuhisijaa! ♡

P.S. Instagramista mut löytää nimimerkillä "millamainen".

2 kommenttia :