Kaksplus.fi

Siristelyä

23. huhtikuuta 2013


Huhhuh! Hirveä loppupuristus kouluhommien kanssa! APUA! Tänään ja eilen olen lukenut kvantitatiivisista tutkimustavoista, koska niiden tentti on huomenna. Kandi pitäisi viimeistellä, koska sen palautus on ensi tiistaina. Lisäksi pitäisi tehdä yksi poissaolon korvaava tehtävä ja lopputehtävä mediakasvatuksen kurssille. Sen palautuspäivä on nyt perjantaina. Mistä saatais muutama tunti lisää vuorokauteen? :/

Käytiin eilen Samin kanssa pankissa asioilla ja kotimatkalla pysähdyttiin ottamaan asukuvat ulkona. Oon päättänyt yrittää panostaa asukuvien laatuun ja musta ensimmäinen ja merkittävin askel on ottaa ne ulkona. Toki tulee tilanteita, joissa asukuvien ottaminen rapussa on ainoa (tai ainakin helpoin) vaihtoehto, mutta yritän ennakoida asukuvatilanteet kantamalla kameraa enemmän mukanani.

Hehee, enpä nyt tiedä kuinka hyvin nämä kevään ensimmäiset ulkokuvat onnistuivat! :D Mulla oli eilen suht kova päänsärky, jonka vuoksi mun silmät oli aika valonarat... ja sen muuten huomaa näistä kuvista! Mua ihan naurattaa katsoa näitä. :D No, asu tulee hyvin esiin kuitenkin ja se taitaa olla pääasia.


Nahkatakki / Twist & Tango     Neule / 2nd hand     Mekko / H&M     Sukkahousut / Lindex     
Kengät / Dr. Martens     Laukku / Tiger of Sweden

Nyt alkaa mun lukutaukoni olla ohi ja on aika palata kvantitatiivisen tutkimuksen ihmeelliseen maailmaan. Tuskinpa ehdin tarpeeksi hyvin omaksua asiat huomiseksi, mutta olisin tyytyväinen ihan ykköseenkin. "Viidakkorummun" perusteella  tästä kurssista suurin osa saa hylätyn ensimmäisellä kerralla... Tämä on ainoa kurssi mun ja kasvatustieteen kandiksi valmistumisen välissä! Pitäkää peukkuja!

Palaillaan taas! Ai niin, kertokaapas muuten mitä mieltä ootte ulkona otettuihin kuviin verrattuna rappukuviin? Kummat on kivempia vai onko sillä edes väliä?

20 kommenttia :

 1. Ihanat asukuvat! Sulle sopii tosi hyvin tollaset puolipitkät hiukset, näyttää niin paksuilta! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anniinamaaria! Totta muuten! Jos vertaa siihen pidempään tukkaan, niin tää pituus saa todellakin mun hiukset näyttämään paksummilta. Niin, ja terveemmiltä myös. :)

   Poista
 2. En olisi edes huomannut silmien siristelyä, jos et olisi sanonut :D Mutta kieltämättä nämä kuvat ovat tunnelmallisempia ja aidompia kuin rapussa otetut. Toivottavasti kouluasiat järjestyvät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Oon kyl samaa mieltä sun kanssas kuvista. :) Ulkona otetut on paljon tunnelmallisempia!

   Poista
 3. Aivan ihana asu! Ihastuin tohon hamoseen just äsken . :) Sulla on niin kauniit kasvonpiirteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Emma! :) Ton mekon avulla on helppo luoda asuun kontrasteja, koska se on niin hempeä. :>

   Poista
 4. Ulkokuvat on tietty kivempia, mutta ymmärrän realiteet paremmin kuin hyvin :) Kumpi tahansa siis kelpaa! Tykkään asusta, tosi keväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. :) Mä yritän nähdä enemmän vaivaa asukuvien eteen tästä lähtien, että oon itekin tyytyväisempi blogiini. Vaikeinta varmaan tulee olemaan Samin suostutteleminen asukuvien ottoon muualla kuin rapussa (sekin on välillä nimittäin vaatinut suostuttelua...). :D

   Poista
 5. http://mybalanceandinspiration.blogspot.fi/2013/04/blogihaastattelu-huhtikuu.html

  Haastattelu löytyy tuolta! Kiitos vielä kovin <3

  -Jenna

  VastaaPoista
 6. Hitsit miten kiva asu, ja blogi! onneksi eksyin, pitää jäädä seutailemaan :)

  http://sillysugarednuts.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Toi hame on ihana!:) Ja muutenkin koko asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Terhi! Toi mekko on yks mun lemppareistani.

   Poista
 8. Aivan ihanasti sulla hiukset kuvissa! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muuten normit hiukset, mutta käänsin vähän etuhiuksia suoristusraudalla. :)

   Poista
 9. Toi on aivan ihana toi leopardihuivu sun päässäs ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin se näytti kivalta. :>

   Poista