Moments...

15. tammikuuta 2013
1. Uutena vuotena valettiin tinaa kavereideni kanssa. Mä sain kaksi "valosta", joista pienempi muistutti sivuprofiililtaan ET:tä. 

2. Kiharsin hiukseni ranskiksilla uudeksi vuodeksi ja laitoin huulilleni Kicksin alesta ostettua punaista huulilakkaa. 

3. Vuoden vaihtuminen otettiin vastaan kaveriporukalla kattoterassilla, joka oli muistaakseni 17. kerroksessa. Voin kertoa, että sieltä oli melkoisen hyvät näkymät! Raketteja näkyi joka puolella!

4. Sulanut tina on musta tosi kaunista!1. Fiilistelin vanhemmillani ollutta joulukuusta vielä joulun jälkeenkin. Oli se kaunis!

2. Riihimäen kirkko oli tosi suloinen ja tunnelmallinen. Serkkuni poika sai siellä nimensä vanhempieni ollessa kummivanhempina ja iskäni toimittaessa sylikummin tehtävää. :)

3. Lily-muru ♥ Tällaisen pienen kerän seurasta saan nauttia koko ensi viikonlopun. Ihanaa! 

4. Vietettiin Samin kanssa leffailtaa jokin aika sitten. Vuokrattiin piiiiiitkästä aikaa leffoja ihan vuokraamosta. "Rahalla saa" oli noista parempi!1. Mitä tehdä, kun tekee mieli napostella illalla jotain? No, dippivihanneksia ja -lihapullia tietty!

2. Mulla on tällä hetkellä taas sellainen kausi, ettei oikein liha maistu. Joten ollaan suosittu Samin kanssa kasvisruokia. Tässä kuvassa komeilee pieni kattilallinen chili sin carnea, joka oli muuten tosi hyvää.

3. Kokattiin Samin kanssa sunnuntaina broilerpihvejä omalla marinadilla (Samin bravuuri), keitettyjä porkkanoita, höyrytettyä kukkakaalia sekä lohkoperunoita. Oli namia!

4. Viime perjantaina äiti hemmotteli meitä mango-kookospannacottalla, joka oli ihanan raikkaan makuista. 1. Ekaluokan sijaisopena "pääsee" luistelemaan. En oikein osannut, mutta onneks mulla oli kypärä! :D Samppa (entisenä jääkiekkoilijana) vois pitää mulle pari luistelutuntia...

2. Uuden vuoden kikkurat oli kivat!

3. Mun pärstäni jonakin päivänä... Näytänkö itseltäni? En ehkä...

4. Lisää mun naamaani, jos vaikka unohditte jo, miltä mä näytän. x)1. Hihii, ihana viininpunainen yllätykseni oli pakattu kauniiseen, siniseen silkkipaperiin.

2. Hella oli kuumana sunnuntaina. 

3. Koska kaapista ei löytynyt eräänä iltana mitään syötävää, tein näppäränä tyttönä teeleipiä. Hyviä olivat!

4. Fiilistelen edelleen meidän olohuoneen verhoa. Ah, se on niin ihana!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti