Inspiration Needed!

26. tammikuuta 2013


Mua on viime aikoina masentanut pukeutuminen. Onko se toisaalta ihme, kun ulkona on niin kylmä, ettei ilman montaa vaatekerrosta pärjää?! No, onneksi inspiraation puutteeseen auttaa Pinterest-sivuni (klik!), jonne olen klikkailut ihania asukuvia suosikkipukeutujiltani Chicisimo-sivustolla (klik!).

Ai, että! Voisin ottaa kaikki asut itselleni!  Kaikista eniten haluaisin kuitenkin kevään ja lämpimämmät ilmat, jotta ihania asuja ei tarvitsisi peitellä takkien alla. ;)

8 kommenttia :

 1. Mulla on sama homma, että viime viikot on menty mahdollisimman lämpimällä vaatetuksella. Eipä kauheesti oo tehnyt mieli -15 asteessa kulkea kivoissa hameissa. Onneks kevät lähenee koko ajan, niin pääsee pukeutumaan kivemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Helpottavaa ajatella, että kevät on päivä päivältä lähempänä. :>

   Poista
 2. Musta tuntuu myös, että käytän muutamia samoja vaatekappaleita. Joka viikkon on päällä se sama villaneule niiden samojen farkkujen kanssa ja ehkä joskus eri jopa eri kenkien kanssa. Vaatekaappi on täynnä kivoja vaatteita, mutta jotenkin sitä näin talvisin ei oikeastaan jaksa miettiä sitä pukeutumista, kunhan asu on vaan lämmin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama juttu! Mä käytän vaan niitä hyviksi talvivaatteiksi todettuja vaatekappaleita.

   Poista
  2. Hi gorgeous!!! i didn't know about your blog and is soo cute! i love it! would you like to follow eachother? i'm following you :)

   www.meryswardrobe.blogspot.com

   Poista
 3. No tuosta kollaasista sai kyllä inspiraatiota! Ja sun Pinterestistä muutenkin :D

  VastaaPoista