Tyttöjen juttuja osa 2.

6. joulukuuta 2012


Eilen juhlittiin tosiaan pikkujouluja kaveriporukan kesken. Sain hyvän syyn kokeilla Wet n Wild -luomiväripaletin oikeaa puolta, joka mielestäni on omiaan juhlahetkiin. Täältä (klik!) näet ensimmäisen meikkikokeiluni.Paletin oikean puolen luomivärit sisältävät kaikki kimalletta, joten niillä saa loihdittua säteilevän juhlameikin. Käytin kaikkia neljää väriä, joten silmämeikistä tuli tosi näyttävä. Täytyy taas todeta, että pigmenttiä löytyy tosi hyvin! Nyt huomasin muuten myös katsoa miltä silmämeikki illan päätteeksi näytti ja täytyy todeta, että olen tainnut löytää ensimmäisen luomivärin, joka pysyy paikallaan koko illan (pohjustuksena aina meikkivoide ja puuteri luomilla)! Mun luomet on sen verran rasvaiset(?), että luomivärillä on taipumus kerääntyä mun "luomiryppyihin", mutta eilen sain ilokseni todeta, että meikki näytti aivan samalta kuin meikatessani! JEE!


Näin teet silmämeikkini:

1. Tee tyypillinen meikkipohjasi. Levitä koko yläluomen alueelle meikkivoidetta ja päälle puuteria. 

2. Tee rajaukset yläluomellesi. Itse suosin silmän sisänurkasta levenevää, kissamaista rajausta.

3. Laita reilusti puuteria silmäluomiesi alle "jarruiksi", jotta saat poskille varisevat kiilteet ja luomivärit helposti huiskittua pois meikkisi valmiuduttua. 

4. Levitä paletin ylintä väriä (lukee: browbone) kulmaluulle.

5. Levitä paletin toisiksi ylintä väriä (lukee: eyelid) silmäluomelle.

6. Levitä paletin toiseksi alimmaista väriä (lukee: crease) 
luomivakoon. Häivytä väriä kauniisti etenkin ylöspäin.

7. Levitä paletin alimmaista luomiväriä yläluomelle ulkonurkkaan. Tee samalla luomivärillä rajaus pumpulipuikolla alaluomelle niin lähelle ripsien tyveä kuin mahdollista. Lopeta/Häivytä rajaus suurinpiirtein siihen kohtaan, josta iiriksesi alkaa.

8. Huiski puuterijarrut pois ja lisää ripsiväriä. Halutessasi voit vahvistaa rajauksiasi.


Voin siis edelleenkin suositella Wet n Wildin luomiväripalettia. Hinta–laatu-suhde on todellakin enemmän kuin kohdallaan ja uskon, että näillä väreillä aloittelijakin saa luotua kauniita silmämeikkejä.

P.S. Jostain syystä meikki (ja itseasiassa koko kuva) näyttää violetimmalta kuin se todellisuudessa oli. Kuvista saa kuitenkin hyvän käsityksen siitä, miten vahva silmämeikistäni tuli. :)

6 kommenttia :

 1. nätit simmut oli kyllä eilen :)

  VastaaPoista
 2. Oi, näyttää (taas) tosi hyvältä. Omat pikkujoulut on vasta tulossa, ehkä pitää testata... jotenkin tuo violetti sopii sulle loistavasti. Vaikka kuva vääristäisikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, iduska! :) Kannattaa testata. Meikkaaminen on hirveen kivaa! :>

   Poista