Kaksplus.fi

Life is life!

30. joulukuuta 2012
1. Ihana, ihana amaryllis!

2. Joulufiilistelyä punaisten tuikkujen kera

3. Tein nelosluokkalaisille, joiden opena olin pari viikkoa, joulukalenterin. Olivat raukat valittaneet rinnakkaisluokan opettajalle, ettei heillä ole kalenteria, joten mä väsäsin heti sellaisen. :) Piirsin taululle luukut, joihin avaamisvuorossa oleva oppilas kirjoitti oman nimensä. Sen jälkeen luukkua avaava oppilas nosti joulupurkista itselleen tehtävän, jonka toteutti/esitti muulle luokalle. Lapset tykkäsivät kalenterista, vaikkei se sisältänyt yhtään karkkia (eikä muuten maksanut mullekaan mitään). ;)

4. Saatiin postissa perheeltäni joulukortti. Tämä kortti komeilee nyt jääkaapin ovessa, sillä se on liian suloinen "piilotettavaksi".


1. Jouluun kuuluu ehdottomasti suklaakonvehdit, joita on tullut "muutama" syötyä. ;)

2. Vietettiin tyttöjeni kanssa aikaista joulua eräs arki-ilta. Oltiin muutama tunti yhdessä, herkuteltiin ja vaihdettiin lahjat. 

3. Ainoa oikea tapa aloittaa jouluaamu on syömällä riisipuuroa. NAM!

4. Paistoin eilen Samille ja mulle lettuja. Tuli taas superhyviä!


1. Tehtiin joulupäivänä lumentiputustöitä. Lily oli tietenkin mukana touhuamassa ja hyppimässä hangessa. Illalla muru olikin niin väsynyt, että nukkui useamman tunnin samassa paikassa tuhisten.

2. Eilisiä lenkkimaisemia osa 1.

3. Eilisiä lenkkimaisemia osa 2. 

4. Lily-muru nukkumassa. ♥


1. Voitin Indiedaysin järkkäämästä Marimekon kilpailusta 50€ lahjakortin, jonka saadessani päätin heti käyttää sen  uuteen verhokankaaseen.  Ompelin meille siis uudet verhot! Päädyttiin Samin kanssa Siirtolapuutarha-kankaaseen. 

2. Salmiakista on tullut viime aikoina herkku, jota oikein himoitsen. 

3. Mun ihka oma joulumukini! Mulla on ollut tämä niin kauan kuin muistan... :)

4. Hissikuvat on kivoja! :D

4 kommenttia :

 1. Ihanaa tunnelmointia! Hyvä viimehetken kalenteri-idea, jos ei jaksa/ehdi enää näpertää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mun piti nopsasti seuraavaksi päiväksi keksiä joku joulukalenteri, niin tuli tuollainen idea sitten mieleen! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Toi marimekon kangas on niin kivan värinen ja noi kuviot ja kaikki! Ottaisin millon vaan meillekin samanlaiset! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin ihana rakastuin tuohon kankaaseen. :) Onneksi, se oli Saminkin mieleen! :>

   Poista