Tyttöjen juttuja!

15. marraskuuta 2012


Voitin Viivin blogista Wet n Wildin meikkejä. Tänään paketti tuli postin mukana, joten oli pakko heti päästä testaamaan luomivärejä! Kynsilakka odottaa vielä testaamista.

Tein tämän päiväisen meikin käyttämällä paletin vasemman reunan kolmea ylimmäistä luomiväriä. Täytyy sanoa, että näissä "Wettiksen" luomiväreissä on tosi hyvin pigmenttiä! Väriä tuli just sopivasti luomelle ja se levittyi tosi kauniisti. Wettiksen luomiväripaleteissa on kivaa se, että jokaisen värin kohdalla lukee paikka, johon sitä väriä levitetään ja lisäksi takana on havainnollistava kuva lisäavuksi. Nämä ovat hyvä apu esimerkiksi aloittelevalle meikkaajalle!

Tämänpäiväiseen meikkiini käyttämät värit sopivat hyvin arkimeikkiin. Paletissa on myös useampi glitteriä sisältävä väri, joilla saa varmasti loihdittua upean juhlameikin. Mä teen ehdottomasti seuraavan juhlasilmämeikkini tällä paletilla! Tekis oikeastaan mieli mennä nyt pesemään meikit, jotta saisin testattua heti, mutta taitaa olla järkevämpää jättää testaaminen toiseen kertaan. ;)

Luomiväri / Wet n Wild (Petal Pusher)
Kynsilakka / Wet n Wild (Hannah Pinktana)

Wet n Wildia myydään muistaakseni ainakin Seppälä-liikkeissä.

12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tästä meikistä! :)

   Poista
 2. Näyttääpäs kivalta... voisi ehkä itsekin tarttua joku päivä piiiitkästä aikaa luomivärisiveltimeen. Voisi tuoda piristystä tähän marraskuulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, kannattaa! Mäki taas sain muistutuksen siitä, et luomivärejä on olemassa! :P

   Poista
 3. Nätiltä näyttää! ^^ Olen tykännyt itsekin merkistä, kivoja edullisia tuotteita. Ja yhden Fergien malliston kynsilakan sain itsekin arvonnasta jenkeistä. :)

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää on ekat "Wettiksen" tuotteet mun testissä. Täytyy sanoa, et nyt heräs kiinnostus kokeilla muitakin tuotteita!

   Poista
 4. Tosi kivan sävyinen tuo luomiväri.:) ja näyttää ainaki näin kuvan perusteella melko pigmenttiseltä myös.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankin näissä on hyvin pigmenttiä (tai ainakin noissa, joita ehdin koklata jo)! :)

   Poista
 5. Mahtavaa että luomivärit ovat jo päässeet käyttöön! :) ...ja ilmeisesti paketti tuli ihan ehjänä perille. Mua vähän harmitti kun en kerennyt tehdä mukaan mitään kivaa korttia, mutta ehkä nämä tuotteet olivat se pääasia. Kiva että tykkäät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paketti oli ihan ehjänä! :) Kiitos vielä, Viivi! <3

   Poista
 6. ihanan hehkuva meikki :) -tiia

  VastaaPoista