On a Trip

26. marraskuuta 2012


Viime matkastani on vasta muutama hassu kuukausi ja jo nyt tekisi mieli taas pakata matkalaukut ja lähteä reissuun... Lomakuumeen "kunniaksi" muistelin matkoja, joiden valokuvat tällä hetkellä löytyvät koneeltamme. Ajattelin näyttää teillekin muutamia makupaloja reissuistani.


Hollanti 27.12.2008-2.1.2009

Tämä reissu oli ensimmäinen yhteinen matkamme Samin kanssa. Sampan pikkusisko oli tuolloin aupairina jossakin päin Hollantia (en enää muista paikkakunnan nimeä) ja oltiin hänen luonansa pari yötä. Sieltä otettiin juna Amsterdamiin, jossa oltiin muutama yö. Me käytiin Madame Tussaudin vahakabinetissa, shoppailtiin ja käveltiin pitkin Amsterdamin kauniita katuja.

Agia Marina, Kreeta 25.7.-1.8.2010

Matkattiin äitini, pikkusiskoni ja Sampan kanssa Kreetan auringon lämpöön. Yövyttiin ihanassa, täyshoidon sisältävässä hotellissa ihan rannan lähettyvillä. Otettiin koko viikko vaan rennosti ja nautittiin toistemme seurasta, lämmöstä, hyvästä ruoasta ja hotellin omasta uimarannasta. Kyllä kelpas!Pariisi 28.5.-4.6.2011

Tämä matka tehtiin äitini 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Meitä lähti matkaan äitini, iskäni, pikkusiskoni, Sami ja minä. Me vuokrattiin ihanan boheemi asunto 11. kaupunginosasta. Oli luksusta, ettei tarvinnut elää hotellin aikataulujen mukaan esimerkiksi aamupalan kanssa, vaan sai nukkua pidempään, jos nukutti. Parhaita hetkiä oli yhteiset iltapalat Pariisin herkkujen kera, kun jalat olivat kaikilla kävelystä ihan muussina. Tätä Pariisin reissua mä muistelen kaihoisasti suurella rakkaudella. Meidän kaikkien mielestä reissu oli ihan täydellinen!


Lontoo 2.1.-6.1.2012

Viime tammikuussa olin ensimmäistä kertaa Lontoossa. Samin ja mun lisäksi matkaan lähti Samin perhe. Me yövyttiin eri hotelleissa eri puolella Lontoota, joten vietettiin aikaa myös erillämme. Me käytiin Samin kanssa katsomassa kaikki "pakolliset" nähtävyydet, London Eye-ajelulla ja We Will Rock You -musikaalissa. Taidettiin me vähän shoppaillakin... Parhaan löydön tein Harrodsilta ostaessani unelmanpehmeää nahkaa olevan Marc by Marc Jacobsin nahkalaukun, joka nykyään on ehdoton lempparini ja siksi keikkuukin käsivarrellani lähes päivittäin.

Jostain syystä en ollut kovin vakuuttunut Lontoosta tämän reissun jälkeen. Kiireiset ihmiset ja väenpaljous jäivät päällimmäisinä mieleeni. Huomasin kuitenkin, että jo alkukesästä aloin kaivata Lontooseen hirmuisesti. Ehkä Lontoo oli sittenkin alitajuntaisesti tehnyt lähtemättömän vaikutuksen minuun? ;)Lontoo 14.8.-18.8.2012

Ja olihan sinne Lontooseen päästävä uudestaan loppukesästä! Tällä reissulla menetin sydämeni lopullisesti Lontoolle. Paahtava helle ja kuhiseva suurkaupunki ei ehkä ole paras yhdistelmä, mutta mä nautin matkasta ihan täysillä silti. Ja mikäs sen parempaa kuin olla matkalla oman rakkaansa kanssa. :)

Tällä reissulla keskityttiin kouluamaan sellaisia "nurkkia" Lontoosta, jotka viime reissulla jäi tutkimatta. Meidän hotelli oli tällä kertaa ihan eri puolella Lontoota kuin tammikuun reissulla, joten pakostakin tuli kuljeskeltua eri paikoissa. Erityisen ihanana jäi mieleeni Notting Hill, rento yhdessäoleminen, leffassa käyminen ja kiertoajelu avokattoisella double-deckerillä sateessa hytisten sateenvarjonkulmista kiinni pitäen. :> Ihania muistoja!Mikä on teidän paras/mieleenpainuvin ulkomaanmatkanne?

4 kommenttia :

 1. Ibiza. Kolme vuotta peräkkäin olen jo käynyt. Rakastan sitä paikkaa ja musiikki kuuluu joka puolella. House musiikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. House-musiikin ystävälle se on varmasti oikea paikka! :>

   Poista
 2. Voi, mä oon päässyt niin vähän reissaamaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vasta nyt aikuisiällä pystynyt matkustelemaan. Sekin vaatii säästämistä ja suunnittelua! :) Matkustelu on parasta, joten mielelläni käytän "ylimääräiset" rahani siihen.

   Poista