London, again!

21. elokuuta 2012


Toivottavasti jaksatte lukea vielä yhden postauksen verran Lontoosta. Sain tämän (klik!) postauksen kommenteissa kysymyksiä majoittautumisestamme ja ajattelin tässä postauksessa avata sitä asiaa.Etsiessämme hotellia reissumme ajaksi, kriteereinämme oli hyvä hinta-laatu -suhde, siisteys (!!!), hintaan sisältyvät aamiainen sekä wifi. Toivoimme löytävämme hotellin Hyde Parkin lähistöltä, sillä halusimme tutustua eri puoleen Lontoota kuin tammikuisella reissulla. Muutaman päivän etsimisen jälkeen löysimme Hotels.com-sivustolta kaikki kriteerimme täyttävän hotellin, josta varasimme huoneen. Kyseinen hotelli on alla olevassa kuvassa näkyvä The Henry VIII Hotel.Hotelli sijaitsee Bayswaterin alueella (lähellä Kensington Gardensia ja Notting Hilliä). Oltiin molemmat todella tyytyväisiä hotellin sijaintiin. Se nimittäin sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kahdelta tubeasemalta (Queensway ja Bayswater), joista kulkee punainen, keltainen ja vihreä linja. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on myös Queensway-katu, jolla on kymmeniä erilaisia ravintoloita ja Whiteleys-kauppakeskus.


Kokemuksemme itse hotellista jäivät hyviksi. Huoneemme (sekä hotelli yleisestikin) oli erittäin siisti. Siivooja kävi päivittäin huoneessamme tyhjentämässä roskapöntöt ja tekemässä muut ylläpitotyöt. Aamupala oli erittäin hyvä ja monipuolinen (Ei ihme, että sitä oli kommenteissa kehuttu niin kovasti!). Hotellin respasta sai paljon turisti-infoa sitä halutessaan. Henkilökunnasta meillä ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Ainoa (Samin mielestä erittäin iso) miinus tulee siitä, että wifi oli erittäin hidas. Välillä se ei tuntunut toimivan ollenkaan.Yhteenvetona voisin todeta, että hotelli oli erittäin hyvä meidän tarpeillemme. Koin ainakin itse, että 420€ neljästä yöstä oli oikein hyvä (ellei edullinen) hinta kyseisestä, aamupalan sisältävästä, hotellista erittäin hyvällä alueella. Suosittelen!Someone asked me about our accommodation in London, so I decided to tell about it. We booked a room from The Henry VIII Hotel for four nights. The hotel's location is excellent with two tube stations (Queensway and Bayswater), dozens of restaurants and a shopping centre called "Whiteleys" just a few minutes walk away.

Our room was very clean (Very important to me!) and spacy. The price included breakfast which was very tasty and versatile. The wifi, which was free, didn't work too well though... It was very slow. The reception offered a lot of tourist information and different brochures. All in all, I'd definately recommend the Henry VIII Hotel! 


2 kommenttia :