Asu olosuhteiden pakosta

3. elokuuta 2012


Ihanaa, nyt on perjantai! Olipa kiva tunne taas, kun tuntee ansainneensa viikonlopun. Töissä on mennyt tosi hyvin taas ja diabetes-asiatkin oli vielä onneksi muistissa. :) Musta on ihan mahtavaa viettää kiiretöntä aikaa lasten kanssa varsinkin, kun meidän jutut osuu yhteen niin hyvin. Lapsi, jota pääasiassa hoidan, odottaa mua aina nenä ikkunassa ja juoksee heti ovelle, kun hän näkee mut. <3 Itsekin herään joka aamu kello kuudelta innostuneena ja hyvällä mielellä, koska tiedän, että päivästä on tulossa kiva.

Facebookia seuraavat tietävätkin jo, että varattiin neljän yön ulkomaanreissu tälle kuulle. Suuntana olisi (mulle toista kertaa tänä vuonna ja Samille jo kolmatta kertaa) Lontoo! Jeee! Odotan intopiukeena reissua. :> Syy, miksi lähdetään taas Lontooseen on se, että haluan mennä haistelemaan sen tunnelmaa ja fiilistä taas. Viime syksystä blogiani seuranneet muistavatkin ehkä, että suunnittelemme Samin kanssa muuttoa ulkomaille valmistumiseni jälkeen. Aiemmin suunnittelimme muuttavamme Pariisiin, mutta nyt Lontoo on noussut vaihtoehdoksi myös. Aika näyttää minne me päädytään. Eihän sitä vielä tarvitsekaan tietää.


Jakku / 2nd hand
Laukku / Marc by Marc Jacobs
Paita / GinaTricot
Kengät / Ellos


Mä olen muuten "asunut" viimeiset kolme päivää legginseissä. Lasten kanssa ollessa joutuu möyrimään lattialla ja olla epätavallisemmissa asennoissa, joten joustavat housut ovat ehdottomat. Mua ahdistaa jo ajatuskin farkuista työvaatteena... Koska en muuten välittäisi enää legginsien käytöstä, yritin tuoda jakulla vähän ryhtiä asuun. Yhdistin sen tuohon tiikeripaitaan, jotta asuun tulisi kunnolla kontrastia. Musta tää oli ihan kivannäköinen asu!

Nyt mä yritän suostutella Samin kauppaan (en jaksa itse lähteä :P) ostamaan mutakakkuainekset. Mun tekee mieli leipoa jotakin pitkästä aikaa meidän molempien ekan työviikon kunniaksi. Eiks oo ihan hyvä työnjako, että toinen leipoo ja toinen käy kaupassa?! :D Palaillaan!

14 kommenttia :

 1. oi. lontoo :) haluan kanssa sinne! kivaa että pääsette reissuun, se on hyvä vähän harkita ennen muuttoa... toivon itsekin, että pääsen syksymmällä ulkomaille mutta aika näyttää (ei ole tietoa tällä hetkellä edes siitä, jatkanko töissä syyskuun jälkeen vai en :)... onneksi haaveilla saa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on ihanaa! :) Matkailu myöskin on ihanaa! Toivottavasti säkin pääset reissuun.

   Poista
 2. Oiiih, Lontoo jee :)

  Meilläkin on useesti tolleen että mä leivon jos Janne käy kaupassa. Tykkään kyllä leipoa, yleensä se kauppaan lähteminen on vaikeinta siinä leipomisessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Lontoo on ihana!

   Haha, sanos muuta! Kauppaan lähteminen on tosiaankin vaikeinta ja rankinta leipomisessa. x)

   Poista
 3. Toi jakku on tosi suloinen : ) Se tuo kivaa hempeyttä tohon asukokonaisuuteen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Jakku laski heti ton asun "rockiutta".

   Poista
 4. Lontoo on nähtävästi tehny teihin kunnon vaikutuksen :) Toi Tiikeri paita on nii hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, niin on! Säkin voisit käyttää niitä sun puumapaitoja. ;) Ne on hienoja!

   Poista
 5. aivan mielettömän söpö jakku:)!

  VastaaPoista
 6. Love your jacket and how you have styled it!

  Jess xx

  http://sisko-blog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on toinen mun suosikkilaukuistani. :)

   Poista