Kaksplus.fi

Tuesday's

31. heinäkuuta 2012


Tänään on ollut yllättävän kiva päivä, vaikka olenkin viettänyt useamman tunnin lukien. Kävin puolenpäivän aikaan äidin kanssa lounassalaatilla. Äiti kierteli muutaman kaupan mun seuranani ja lähti sitten takaisin töihin. Mä menin vielä käymään ruokakaupassa ruoka- ja kosmetiikkaostoksilla. Mulla on hirveä morkkis, koska kaupassa meni yhteensä 63€, joista reilu 30€ oli mun kosmetiikkajuttujani... Tiedän, että kaikki tuli tarpeeseen, mutta silti on morkkis. Opiskelijana tuntui hirveältä käyttää niin paljon rahaa kerralla. Ois varmaan helpottanut, jos ois yksi kerrallaan kiikuttanut ostokset kassalle. ;) Miksiköhän pakollisten tarpeiden ostaminen on aina epämukavaa?!

Morkkista ehkä lisäsi myös se, etten haluaisi käyttää yhtään rahaa tällä hetkellä. Meillä on suunnitelmissa pikkumatka elokuun puolessa välissä. Huomenna selviää, että pystytäänkö varata lentoliput ja hotellit. Jänskää! Mulla on ihan hirveä matkakuume! Joku Facebook-sivuni seuraaja osaa ehkä veikata, että minnepäin suunnitellaan reissua. ;)


Paita / Veromoda
Farkut / Tiger of Sweden
Laukku / Marc by Marc Jacobs
Kengät / Vagabond

Mitään ihmeellistähän tässä asussa ei ole, mutta välillä on kiva pukeutua vähän yksinkertaisemmin. Tänään oli sellainen fiilis, etten jaksanut miettiä asukokonaisuuksia, joten vetäisin varmasti yhteensopivat vaatekappaleet päälleni, Toi kauluspaita on alelöytö. Tykkään sen rennosta mallista ja sydänkuvioinnista. Laitoin baltsut jalkaan, jotta asuun tulisi vielä lisää rentoutta.

Huomenna pitäisi mennä "sorvin" ääreen taas. Mitenköhän mä pääsen ylös sängystä kuuden aikaan?! Oivoi... Palaillaan taas!

7 kommenttia :

 1. Pystyn niin samaistumaan tähän tekstiin. Lokakuun puolessa välissä olisi luvassa reissu Suomen ulkopuolelle ja olisi kiva säästää rahaa matkaa varten. Kuitenkin pitäisi käydä ennen koulujen alkamista ostamassa uusia meikkejä, kirjoja, sun muuta mihin menee varmasti kolminumeroinen summa. Ei oo kivaa!

  Mutta asusi oli kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kivaa, ei. Sellanen maailma ois kiva, jossa pakolliset jutut olis ilmaisia. Silloin rahaa pitäis käyttää vaan niihin juttuihin, joista tulee iloa. :P Hih! Aina voi unelmoida.

   Kiitos!

   Poista
 2. Ihana Milla :) hiukses menee kivasti tässä.

  VastaaPoista
 3. Kiva asu sulla, näyttää millamaiselta :) Mulla on muuten kyllä aina sama tunne ton rahankäytön kanssa tälleen opiskelijana!

  Tsemppiä aamuherätykseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jutta! Kiva tietää, etten ole ainoa "nihkeilijä". :)

   Poista
 4. Ounou! Olin hölmö ja vahingossa poistin kaksi kommenttia. Sori Riikka ja Iduska (muistaakseni)!! :(

  VastaaPoista