Kaksplus.fi

Stripes!

12. heinäkuuta 2012


Hyvää iltaa, muruset!

Tulin pitämään taukoa siivouksesta ja postaamaan teille mun päivän asuni ja höpöttelemään vähän päivästäni. Viime siivouskerrasta on aikaa, joten tekemistä riittää...

Tänään hengailin varmaan kahteen asti yökkärissä, kun riehuttiin Sampan kanssa parvekkeella ja järkkäiltiin sitä uuteen järjestykseen. Nyt se on niiiiiiin meidän näköinen. Reilu kolme vuotta sitten, kun ostettiin tää meidän asuntomme, ostettiin samalla edellisten asukkaiden parvekekalusteet. Ne eivät kuitenkaan koskaan ole tuntuneet täysin "meiltä" ja varmaan siksi kyllästyin niihin täydellisesti pari viikkoa sitten. Eilen käytiin ostamassa pöytä parvekkeella ja löydettiin myös jotain muutakin tosi mahtavaa... ;) Kiinnostaisiko teitä nähdä meidän uusittu parvekkeemme?

Jatkettiin päiväämme asioimalla pikaisesti pankissa. Menomatkalla pysähdyttiin Fidaan. Onneksi pysähdyttiin, löysin nimittäin pari tosi kivaa juttua! Ne on nyt pesukoneessa, mutta esittelen ne samalla kun esittelen mun muutkin viimeaikaiset ostokseni.

Kotimatkalla haettiin pizzat Kotipizzasta, syötiin ja alettiin siivoilemaan. Päivä on ollut tosi kiva! Siivoaminenkin tuntuu yllättävän mukavalta. Kyllä mun täytyy kuitenkin myöntää, että ootan sitä hetkeä, kun voi hyvillä mielin istahtaa sohvalle ihan rikkipoikkipuhkiväsyneenä.

Nyt täytyy taas rientää – lakanoiden vaihto kutsuu! Palaillaan!Hattu / Seppälä
Neule / Karjalan apu -kirppis 
Farkut / Tiger of Sweden
Kengät / Converse
Laukku / Marc by Marc Jacobs

P.S. Mitäs tykkäätte asustani? :) 

6 kommenttia :

 1. Haastoin sut :) ja unohdin toivoa sen toisen postauksen yhteydessä mutta tykkään lukea niitä "päivä kanssani" juttuja, joten ehkä semmonen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, vaikutti kivalta! Ajattelin toteuttaa ton vastaamalla kuvilla. :> Ja hei, kiitti postausidiksesta! Yritän mahdollisimman pian toteuttaa noita.

   Poista
 2. Joo, kiva asu! Tykkään erityisesti hatusta, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ansku! Jostain syystä sun kommenttisi oli mennyt roskapostilokeroon, jonka tajusin tarkistaa vasta tänään.

   Poista
 3. ooo partsikuvia kehiiiin joooo :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tulee heti, kun on hyvä kuvassää. :>

   Poista