Koli

12. heinäkuuta 2012Mä kirjoittelin noin viikko sitten tässä postauksessa meidän viikon mökkireissustamme, joka huipentui Kolin mahtaviin maisemiin. Vietettiin mökkilomamme viimeinen yö Sokos Hotel Kolissa rentoutuen ihan kahdestaan. Oli tosi mukavaa porukassa vietetyn viikon jälkeen olla kahdestaan.

Kierreltyämme iltapäivän Kolin "hoodeilla", mentiin hotellihuoneeseen ja nukuttiin piiiitkät päikkärit. Varasimme yhdeksäksi hotellin ravintolasta illallispöydän mahtavalla näkymällä Pieliselle. Juhlistettiin kesälomaamme syömällä oikein pitkän kaavan mukaisesti. Aloitettiin kilistelemällä alkudrinkkejä, jotka muistaakseni oli koottu kuohuviinistä ja raparperilikööristä. Alkuruoaksi mä söin vihreän salaatin ja Sami muikkusalaatin. Pääruoaksi Sami söi talon lohiannoksen ja mä superherkullista pinaattipastaa. Lopuksi oltiin superromanttisia (Oikeasti meillä vaan oli mahat tosi täynnä! :D) ja tilattiin yksi suklaafondant-jälkkäri kahdella lusikalla. Molempien annokset oli oikein maittavia! Täytyy myös mainita, että yllättävän edulliseksi tuli meidän ruokailumme; kaksi alkuruokaa, kaksi pääruokaa, yksi jälkkäri, kaksi drinkkiä, yksi olut ja kaksi vettä maksoivat muistaakseni noin 75€. Ei ollenkaan paha hinta niin maukkaasta ruoasta!


Jatkettiin iltaa vaihtamalla hotellihuoneessa hyttysen kestävät vaatteet ja suunnattiin ihastelemaan alkavaa auringonlaskua Ukko-Kolilta avautuvaan maisemaan. Harmittaa, että hyttysiä oli niin pirun paljon, sillä olis ollut ihanaa istuskella siellä kallioilla hetki. Me vain napattiin kuvat nopsaa ja juostiin äkkiä hotellille. Saatiin me kuitenkin hetki nauttia niistä maisemista. Sielu lepäsi. <3

Seuraavana aamuna herättiin aamupalalle, syötiin, pakattiin kimpsut ja kampsut ja suunnattiin nokkamme kotia kohti. Pysähdyttiin matkalla Joensuussa nappaamassa Samin sisko kotimatkalle mukaan. Ja joo, kiersin mä Hannan kehumat Joensuun kirppiksetki. ;)

Kolin reissu oli kaikenkaikkiaan oikein ihana. Oli ihanaa olla pitkästä aikaa ihan kahdestaan. Mitäköhän muuta kivaa me keksittäis kesälomaksi...?! :) Tampereella olis ainakin kiva taas käydä! Se on niin ihana paikka. Ehkä me myös joku aurinkoinen päivä hurautetaan Hankoon.

Palaillaan, murut!

2 kommenttia :