Yksi vuotta!

23. kesäkuuta 2012


Paljon onnea millamainen!

Tänään juhlitaan millamaisen ensimmäistä synttäriä. Ihan uskomatonta, miten nopeasti aika on mennyt! En olisi uskonut, että näin moni lukija olisi löytänyt blogini ensimmäisen vuoteni aikana.

Bloggaus on tuonut elämääni vähintäänkin sen, mitä toivoinkin sen tuovan. Olen löytänyt itselleni rakkaan harrastuksen, jonka parissa on tullut vietettyä jo tosi monta tuntia. Blogini myötä, on pukeutumistyylini kehittynyt, kirjoittaminen tullut luonnollisemman tuntuisemmaksi ja valokuvaamisesta tullut kiva, lähes päivittäinen harrastukseni.

Bloggaamisessa on kuitenkin parasta se, kun saan teiltä kommentteja. Välillä niitä tulee enemmän ja välillä vähän hintsummin, mutta joka kerta ne saavat minulle hyvän mielen. Kiitos teille! 

Blogisynttäreideni juhlinta alkoi jo muutama päivä sitten millamaisen liittyessä Facebookiin. Olen pyrkinyt päivittelemään sinne  pari kertaa päivässä kuulumisiani ja fiiliksiäni.
Alla olevassa kollaasissa vähän makua siitä extrasta, jota Facebook-seuraajani ovat viime päivien aikana "saaneet". Tästä pääset millamaisen Facebook-sivulle. (Muista myös blogini oikean reunan Facebook-pallukka!)Kiitos teille lukijoilleni, ootte mahtavia! Saa nähdä keksinkö jotain spesiaali teille ensi viikolla. Onko teillä esimerkiksi postaustoiveita, joita toivoisitte minun toteutettavan millamaisen synttäreiden kunniaksi? Nyt saa esittää toiveita! :)


Palaillaan!12 kommenttia :

 1. Heh, olkoon se mun "synttärilahja", että liityin bloglovinissa lukijaksi :) oon siis lueskellut blogiasi epäsäännöllisesti koneella, mutta jatkossa säännöllisemmin puhelimella :) -c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, jes! Kiva kuulla, että alat seuraamaan säännöllisemmin. :))

   Poista
 2. Onnea synttärisankarille! Kivaa on ollut matkassa kulkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos iduska! Kiva kuulla, että olet tykännyt. :)

   Poista
 3. Hirmuisen soma ja sellainen ihana tunnelma täällä blogissasi! Kiitos, että kommentoit minulle, niin löysin tämän! Olet ihan äärettömän suloisen oloinen tyttö (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Khaija! Tosi kauniisti sanottu. :>

   Poista
 4. Onnea Millamainen! Oma blogini täyttää yksi vuotta heinäkuun alussa, mutta sulla on lähtenyt bloggaaminen käyntiin vähän vauhdikkaammin. :)

  p.s. en tiennyt että olet blogannut vasta näin "vähän" aikaa, vaikka olen näköjään millamaista seuraillut jo alku syksystä asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rosa! Eka blogivuosi on mennyt tosi nopeasti! Innolla odotan sitä, mitä tulevat bloggausvuodet tuovat mukanaan. :)

   Poista
 5. Onnee millamainen! Kivaa on ollut seurata sun bloggailua!

  VastaaPoista