Kaikenlaisia kuulumisia

7. kesäkuuta 2012


Musta on ollut hirveän kivaa, että Lily on ollut meillä hoidossa jo kohta viikon. Tuntuu kivalta, että päivässä on tiettyjä rutiineja, jotka nyt on vaan pakko hoitaa. On ihana käyttää Lilyä ulkona monta kertaa päivässä! En olis koskaan uskonut, että sanon noin! :P Ihanaa on myös se, kun kuulee pikkuisen tuhisevan unissaan joko viekussa tai jalkopäässä sängyssä. <3 Mä olen nyt ihan rakkaudentunteita täynnä tuon ihanan pikkumurun vuoksi. <3

Farkkutakki / Kappahl
Collegepaita / New Look
Laukku / Marc by Marc Jacobs

Ajattelinpas näyttää teille yhden mun kotihengailuasuistani. Tämä asu päällä mä olen notkunut kotona eilen ja tänään. Äsken sentään ulkoilutin sitä pikaisella kauppareissulla. ;) Täytyy kyllä myöntää, että ehdottomasti mukavin kotihengailuvaate on mun haalarini. Mun täytyy esitellä se joskus teillekin. 

Meidän telkkarissa pyörii parhaillaan toimintapläjäys The Expendables. Sovittiin Samin kanssa, että katsotaan tänään yhdessä se. Huomenna Sami puolestaan katsoo kanssani Midnight in Paris –leffan. Aika hyvä järjestely musta! ;) "Sivistytään" molemmat sellaisilla leffoilla, joita me ei yksinämme katottaisi.

Minkälaisia kesälomasuunnitelmia teillä muuten on? Kertokaa, jos kekkaatte jotakin kivaa kesätekemistä meillekin Suomen rajojen sisäpuolella! Kaikenlaiset ehdotukset otetaan mielellämme vastaan! Tänä kesänä me ei nimittäin matkusteta minnekään vaan ostetaan sen sijasta uusi sohva (ja telkkari, jonka Sami jo toissapäivänä osti) sekä aletaan säästämään ensi kesän pidempää reissua varten.

Palaillaan! 

8 kommenttia :

 1. Voi ku oot kaunis! Ihana toi keskimmäinen kuva :)

  VastaaPoista
 2. Oi kaunokainen sua! ja pääsithän sä sieltä rappukäytävästä vähän tuulettumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo! Oli pakko ottaa kamera mukaan kauppareissulle. :P

   Poista
 3. Mun viimeaikaisia suosikkeja pääkaupunkiseudun kohteista on ollut mm. Pajamäen aurinkokuntamalli (http://fi.wikipedia.org/wiki/Pajamäen_aurinkokuntamalli). Jos on aikaa, kannattaa ottaa omat jalat tai pyörä alle ja etsiä kaikki planeetat. Aurinkokuntamalli ulottuu Villa Elfvikin alueelle, mistä löytyy kiva luontopolku ja kyyttöjä. Otaniemen lintutornille, joka sijaitsee polun varrella, kannattaa suunnata kello aamuneljän aikaan, kun linnut aloittavat laulamisen. :) Nämä kolme nyt tulivat nyt alkuun mieleen. Sitten on tietty vielä Nuuksiot sun muut. Parhaita uimapaikkoja kannattaa lähteä etsimään pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, Nuuksiossakin on aika ruuhkaista. Kirkkonummesta länteen päin jo aika rauhallista. :)

  VastaaPoista
 4. Oi kaunis!
  Mullekin kesällä tulossa kaverin koira hoitoon viikoksi ja odotan jo niin innolla, ihan huippua vaihtelua! :)

  VastaaPoista