Koiranpäivät!

20. toukokuuta 2012

Terkut täältä mökiltä!

Tänään lähdetään varmaan muutaman tunnin kuluttua ajelemaan kotia kohti. On ollut mukavan rentouttavaa viettää aikaa täällä maalla.

Eilen käytiin Mikkelissä kiertelemässä kauppoja. Tein yhden kivan löydön, jonka luultavasti esittelen teille seuraavissa asukuvissa. Mökillä syötiin naudan sisäfilepihvit salaatin kera. Mä tosin söin vain puolikkaan pihvin, koska liha ei oikein maittanut. Mulla taitaa olla taas sellanen kausi, ettei liha maistu yhtään. No, jälkkäriä söin sitten oikein kunnolla! ;) Äiti teki mun lemppari kesäjälkkäriä, jonka reseptin mä ehdottomasti jaan teille vielä kesän aikana.

Täällä on muuten järvivesi tosi korkealla! Vesialue alkaa nimittäin noin kaksi metriä laituria ennen. Näyttää hienolta, kun metsä lilluu vedessä.

On ollut ihana seurata, miten erityisesti tuo meidän karvakuonomme nauttii maalla oleilusta. Lily kulkee superkevyin askelin haistellen ilmaa ja silloin tällöin järveen pulahtaen. Tuosta keskimmäisestä kuvasta saa hyvän käsityksen siitä, miten kova meno tuolla koiraneidillä on. Ei ihan uskois, että Lily täyttää kymmenen vuotta syksyllä?! Ikä ei kyllä paina vielä yhtään tuon neidin menoa.


Palaillaan kotoota taas!

4 kommenttia :

 1. Ihana ku se nauttii siellä nii paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! :) Aina mökiltä kotiin lähdettäessä Lily näyttää mieltään olemalla ihan masiksessa aina. Se niin tykkäis hengailla kaikki päivät tuolla!

   Poista
 2. Niin ihanaa kun Lily pääsee vapaana juoksentelemaan ja tekemään koiranjuttuja! Eikä tarvitse itse kokoajan olla perässä katsomassa! Eikä kyllä uskoisi kymmenen vuotiaaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Yks parhaimmista jutuista mökillä on just tuo Lilyn onnen seuraaminen. :')

   Poista